- Poruka
- 70.743
ne volim mobilni i ne volim igrice na njemu...da je do mene jos bih koristila staru Nokiunemaš smartphone?
svaki ima više memorije od komodorea, i onaj prviji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne volim mobilni i ne volim igrice na njemu...da je do mene jos bih koristila staru Nokiunemaš smartphone?
svaki ima više memorije od komodorea, i onaj prviji...
A na nokiji , zmijicane volim mobilni i ne volim igrice na njemu...da je do mene jos bih koristila staru Nokiu
I ona ima više od C64...
kako ovo zvucima jok, ja sam klasicarka, volim normalno, konkretno u ruci
Комодор није ни имао ОС.os ne vredi nista bez masine i aplikacija![]()
Imao je: https://en.wikipedia.org/wiki/GEOS_(8-bit_operating_system)Комодор није ни имао ОС.
kako nije?Комодор није ни имао ОС.
Prvi kucni kompjuteri su imali BASIC interpreter kao interfejs. Ako je i postojao OS, dolazilo je opciono...kako nije?
ne bi funkcionisao bez OS-a
ako cemo realno basic interpreter se moze i racunati kao primitivni OSPrvi kucni kompjuteri su imali BASIC interpreter kao interfejs. Ako je i postojao OS, dolazilo je opciono...
Vrlo rastegljivo, mogao si da ucitas program sa kasete i kucas BASIC programeako cemo realno basic interpreter se moze i racunati kao primitivni OS
Pa kazem, to su bili romovi od 16-32kb. Nije tu moglo mnogo da stane... danas bih za OS smatrao nesto sto je u modernom smislu OS.naravno i dan danas se vode polemike da li je OS ili nije..realno i sama definicija OS-a je rastegljiv pojam.
А који ОС су имали ЕИ Ниш телевизори?kako nije?
ne bi funkcionisao bez OS-a
sta mislis kako mu je radio kasetofon, disk jedinica ili uopste otkud slika na ekranu i celokupno okruzenje u kojem si kuckao load?
on je imao svoj OS, i primitivni telefoni su imali OS samo sto je bio fabricki..bez OS-a ne moze nista da radi od tehnike samo je pitanje primitivnosti OS-a
OS unuk 1.0А који ОС су имали ЕИ Ниш телевизори?
Smece obicno to sam koristio u skolu kad sam isao ...ukucavam neke gluposti, komande ....Vrlo rastegljivo, mogao si da ucitas program sa kasete i kucas BASIC programe![]()
Ala si ti zelen.Sad se nešto razmišljam... Koliko vi imate godina?Moj prvi pc je bio pentium četvorka (tako smo ga zvali) a ove koje vi spominjete sam video... U filmovima
![]()
A ti si crven. Saću te pojedemAla si ti zelen.
Ti si neka opasna zverka.A ti si crven. Saću te pojedem![]()