- Poruka
- 79.719
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Car , posle toliko godina napisao mu novi OS.
Isto. Imah debeljucu sa disketnom, dok se većina trpala sa kasetama i glavama kasetofona. Imah preko 200 disketa. I medveđu šapu od joysticka...a nemam ga više...volela sam ga![]()
isto i sada mi je zao sto sam ga poklonila...ja sam volela te stare igrice i dzojstikIsto. Imah debeljucu sa disketnom, dok se većina trpala sa kasetama i glavama kasetofona. Imah preko 200 disketa.
Poklonih kad dobih prvi PC.
Čekanje uz Čajavec haha...
Ima emulatora odavno...
Ali možda pogledam ovaj SD verziju C64 OS u kojem je računar samo tastatura...
Ne bi imala strpljenja za isto sada.isto i sada mi je zao sto sam ga poklonila...ja sam volela te stare igrice i dzojstik
Kupi opetisto i sada mi je zao sto sam ga poklonila...ja sam volela te stare igrice i dzojstik
nisam matora vec sam naprednaNe bi imala strpljenja za isto sada.
Ni mlađi nemaju, a mi koji smo to radili pre sada ne bi imali. I meni malo mi je žao što sam ga dao, ali pored telefona i laptop mi skuplja prašinu hah
Baš si matorašta si se sigrala?
Pa to velika je razlika native vs emulatora inace emulator komodora trazi minimum pentium i 8MB RAM-a da bi radio kako treba
znaci opasna masina je bio commodore 64![]()
Kako napredna majku mu?nisam matora vec sam napredna
ali bez zezanja, volela sam igrice od malena, mada uvek napravim par godina pauze...ne secam se iskreno kako su se zvale...
i mesam koje igre su bile na kom kompu...bile su one stare u svemiru kada pucas sta ti izlece, zmajevi, itd...
a posle je dosao quake, mislim da je on vec bio na pentiumu
ne znam da li je do majke ili oca...diskutabilno...diskutabilno!Kako napredna majku mu?
Quakerko... lovila si patke u sobi?
Matora, kažem ja..ne znam da li je do majke ili oca...diskutabilno...diskutabilno!
ovaj sa dial up-om
ovo mi nije bas najjasnijea danas većina pipači džepnih mašina![]()
ma jok, ja sam klasicarka, volim normalno, konkretno u ruciVertikalnog li ti miša @Lorelajn
pocket pc - handheld consoleovo mi nije bas najjasnije
nemam nikakvu masinu u dzepovima...![]()
ovo sam videla da se prodaje i zeliiiiiiiiimmm
Nista konkretnije nije od vertikalnog misa, ali, opet, stvar je u tome sta je kome konkretno....ma jok, ja sam klasicarka, volim normalno, konkretno u ruci
nemaš smartphone?ovo mi nije bas najjasnije
nemam nikakvu masinu u dzepovima...![]()