Ko ide na otvaranje muzeja Djenerala Draze Mihajlovica 17.10.2023 U Bregalinckoj 23 u 17 casova?

Како није победио ... а Трамп ? И не мораш национализам да тражиш само у Бошку Обрадовићу, Шешљу и тим најгласнијим, јер колико националиста имаш у СНС, па и у СПС, па чак и у ДСу.
Споменуо сам ти и руске комунисте и њихов национализам итд.

A da zaboravio sam da je brnabicka nacionalista my bad

Boli me uvo za Dražu. Za Tita isto.
Kao klinac sam se ložio na partizane zbog partizanskih filmova, kao tinejdžer i u ranim dvadesetim na četnike, sada me briga i za jedne i za druge.
Kada me neko sada pita: partizani ili četnici to je kao da me je pitao kao klinca: kauboji ili indijanci.
Totalno prevaziđene podele koje ne donose ništa dobro, već samo tapkanje u mestu i vremenu, kao što činimo i na mnogim drugim poljima.

Kao klinac sam se ložio na partizane zbog partizanskih filmova, kao tinejdžer i u ranim dvadesetim na četnike, sada me briga i za jedne i za druge.
Kada me neko sada pita: partizani ili četnici to je kao da me je pitao kao klinca: kauboji ili indijanci.
Totalno prevaziđene podele koje ne donose ništa dobro, već samo tapkanje u mestu i vremenu, kao što činimo i na mnogim drugim poljima.

Па није превазиђено, не постоји трећа страна, на коју ти такорећи претендујеш. Довољно је да будеш равнодушан и већ си за четнике, јер не правише проблеме као комуњаре, глобалисти и други.

A da zaboravio sam da je brnabicka nacionalista my bad
Па у томе и јесте ствар, што национализам у мањој или већој мери провејава кроз скоро све странке, па чак је присутан и код ЛГБТ популације (мада они уточиште налазе у левом сектору), што си добро приметио, а већ смо приметили и да комунисти нису имуни на национализам, а то смо знали чак и 60их када су Тита цимали да разбије централизацију.
Та Брнабићка је рецимо посетила гроб Милана Стојадиновића.

DI6WV8BXgAAw5pu.jpg

Па у томе и јесте ствар, што национализам у мањој или већој мери провејава кроз скоро све странке, па чак је присутан и код ЛГБТ популације (мада они уточиште налазе у левом сектору), што си добро приметио, а већ смо приметили и да комунисти нису имуни на национализам, а то смо знали чак и 60их када су Тита цимали да разбије централизацију.
Та Брнабићка је рецимо посетила гроб Милана Стојадиновића.

DI6WV8BXgAAw5pu.jpg

Nacionalizam samo pali kod propalih, dokonih naroda koji nemaju preca posla.

Zato Njemce je hvatilo kad su bili najbjedniji 30ih, zato Srbe hvatilo 90ih.

Back