KO HOCE DA SE ALBANCI INTEGRISU U SRPSKO DRUSTVO?

• Začetnik teme Začetnik teme Nisha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zex:
ne deri se...
Svaki drzavljanin Srbije, pa i Albanci, treba da imaju ista prava, pod uslovom da ispunjavaju svoje obaveze prema istoj toj drzavi. Normalno. Ne mogu se traziti prava, a zastupati separatizam. Znaci, po tom pitanju nema zbora ni dogovora. Ako Albanci hoce da ucestvuju kao ravnopravni clanovi drustva, normalno je da moraju da radi u interesu Srbije. Znaci, nema veze nacionalnost, rasa, pol, vera, sve je potpuno nebitno, ako se radi u interesu svoje zemlje. Iskreno, meni prosto bude drago kada cujem moje drugare Madjare, Rumune, Cigane, Slovake da pricaju o Srbiji kao svojo otadzbini, a ima ih puno. Mnogo vise nego ovih drugih kojima je uvek "zivot negde drugde". Tako i sa Albancima - samo napred u intergraciju.
Ne derem se curko!I ja SAM ZA GRADJANSKO DRUSTVO I SLAZEM SE SA TOBOM!

Nisha:
JA VAS PITAM,KO HOCE DA ALBANCI BUDU SRPSKI DRZAVLJANI,GRADJANI,DA IMAJU ISTA PRAVA,RADE U INSTITUCIJAMA I IMAJU PRAVO GLASA?SADA IZGLEDA DA BI VECINA VOLELA DA KOSOVO OSTANE U SRBIJI,ALI DA ALBANCI NIKADA SA KOSOVA NE DODJU U SRBIJU!

Izvini al glupo ti je pitanje kao da smo mi za to krivi.

A kad to albanci nisu imali prava kao i svi ostali građani Srbije? Kad to nisu radili u institucijama države ? Kada nisu imali pravo glasa ? Kad to nisu bili priznati kao državljani Srbije? E sad druga je stvar što to oni sami nisu hteli.

s.dragan67:
Izvini al glupo ti je pitanje kao da smo mi za to krivi.

A kad to albanci nisu imali prava kao i svi ostali građani Srbije? Kad to nisu radili u institucijama države ? Kada nisu imali pravo glasa ? Kad to nisu bili priznati kao državljani Srbije? E sad druga je stvar što to oni sami nisu hteli.

Dapače, pod Tiletom su neki/mnogi Šiptari imali i veća prava od Srbina, običnog...
Frka je nastala kada su Srbi počeli raditi na stvarnoj ravnopravnosti....
Niko ne vole kada mu se ukidaju privilegije, pa ni g*upi šipac.....

fosilvaso:
Dapače, pod Tiletom su neki/mnogi Šiptari imali i veća prava od Srbina, običnog...
Frka je nastala kada su Srbi počeli raditi na stvarnoj ravnopravnosti....
Niko ne vole kada mu se ukidaju privilegije, pa ni g*upi šipac.....

eh sto ti je zivot, em manjna, em g*upi, em veca prava od srba, em... ma bas vas zaljim bre.... uh i ne samo ja negom i svet vas zalji bre....

Back