Ko gradi Beograd na vodi?

Meliot

Elita
Poruka
24.198
Šta mislite ko u stvari stoji iza projekta ,,Beograd na vodi"? Da li verujete da iza ovog projekta zaista stoje Arapi? Meni je nelogično da je građevinska mafija u Beogradu dozvolila da dođu Arapi i uzmu čist profit njima ispred nosa. Šta vi mislite o svemu tome?

Šta mislite ko u stvari stoji iza projekta ,,Beograd na vodi"? Da li verujete da iza ovog projekta zaista stoje Arapi? Meni je nelogično da je građevinska mafija u Beogradu dozvolila da dođu Arapi i uzmu čist profit njima ispred nosa. Šta vi mislite o svemu tome?
То шта ради Вучић није био договор са његовим Газдама.

Да не би наиебо, распродаје народ, земљу, тржиште...

Kod mene u mom rodnom gradu se privatizovao jedan hotel na planini, navodno je isto kupac bio Arapin. Bio čovek u hotelu, sedeo na terasi i ručao sa lokalcima. Nakon toga pitam ja jednog čoveka koji je blizak prvom čoveku opštine, da li je istina da su Arapi kupili hotel. Odgovorio mi je da to nije tačno, da je kupac neki biznismen iz regiona gde se hotel nalazi. Pitaj Boga ko je sedeo na terasi, verovatno su našli nekog crnomanjastog čoveka i obukli ga u arapsku nošnju.

Tako da mislim da je šablon isti, odnosno da tako ,,investiraju Arapi" ovde kod nas.

Usred ovog užasa usvoili su predlog kojim se ukida naplata konverzije zemljišta iz prava korišćenja u pravo svojine. Time favorizuju svoje investitore za već "šacovane" lokacije. Ni do čega njima nije stalo osim da pljačke. Za njihovu decu. Smradovi.

Kod mene u mom rodnom gradu se privatizovao jedan hotel na planini, navodno je isto kupac bio Arapin. Bio čovek u hotelu, sedeo na terasi i ručao sa lokalcima. Nakon toga pitam ja jednog čoveka koji je blizak prvom čoveku opštine, da li je istina da su Arapi kupili hotel. Odgovorio mi je da to nije tačno, da je kupac neki biznismen iz regiona gde se hotel nalazi. Pitaj Boga ko je sedeo na terasi, verovatno su našli nekog crnomanjastog čoveka i obukli ga u arapsku nošnju.

Tako da mislim da je šablon isti, odnosno da tako ,,investiraju Arapi" ovde kod nas.

Nasli su rent-a-arapina

Evo još jednog primera kako radi građevinska mafija kao švajcarski sat. Izgrađen je most ,,Mihajlo Pupin" koji povezuje Borču sa Zemunom ili Batajnicom. Put gle čuda seče poljoprivredno zemljište PKB-a, PKB kupuje ,,arapski investitor", posle toga se vrši konverzija zemljišta iz poljoprivrednog u građevinsko, tu se sad planira ili je već izgrađen stambeni kompleks.

Back