Ko dobija novac od Filmskog centra Srbije !

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
43.936
Zasto se MILIONI dinara gradjana Srbije dodeljuju Slovenackima, Hrvatskim, Bosanskim i Albanskim produkcijama, umesto za Srpski film ?

Licno mislim da je to zbog nepostojanja Srpskog Filmskog Centra, kao sto u Srbiji nema nista sa prefiksom Srpski osim jos uvek jezika.

Novca za propagandu ima, ali za koga i protiv koga...

Не знам шта је ту истина, и са којим мотивима се додјељују паре Србије поменутим режисерима у комшилуку, нису ми толико познати, ако је паре добио овај Јасмин Дураковић са чијим рукописам сам дјелимично упознат, недопустиво је. Такви типови не смију добити ни динара од Србије.

Што се тиче овог Бориса, он се активно укључио у хајку против институција, прије свега полиције Српоске, преко, из знамо добро чије кухиње, подваљене фарсе за Давида, и он је са другим присутним грлима
настојао мало хаоса дозирати у Бањој Луци и Српској. Према таквим типовима који се укључе у нешто (били малоумни, продане душе или једноставно погани у души) што је усмјерено против ове моје Српске, са циљем и девастирања и загађења амбијента, нити имам симпатија нити могу имати разумијевања за њихова нарицања.
Уосталом, ако му не да Србија, нека кеш потражи од оних који су кеширали "дешавање народа" у покушају у Бањој Луци и фарсу за Давида, знају они бити издашни, наравно ако ће то бити више по њиховом укусу.

Zasto se MILIONI dinara gradjana Srbije dodeljuju Slovenackima, Hrvatskim, Bosanskim i Albanskim produkcijama, umesto za Srpski film ?

Licno mislim da je to zbog nepostojanja Srpskog Filmskog Centra, kao sto u Srbiji nema nista sa prefiksom Srpski osim jos uvek jezika.

90 posto glumackog potencijala u Srbiji je srpsko a samo 10 posto "strano"..................A KADA PRATIMO SERIJE I FILMOVE SRPSKE PRODUKCIJE 90 POSTO GLAVNIH ULOGA (NAJPLACENIJIH) PRIPADA CRNOGORCIMA A ONIH 10 POSTO (SPOREDNE ULOGE SPREMACICA, VOZACA, STATISTA......).....pripada srbima...................

kod ovakvog stanja stvari, sta onda pricati "ko dobija "filmske" pare iz budzeta Srbije.......................i uopste, uvek kada se pominju pare i finansiranje bilo cega iz srpskog budzeta, tu je uvek prisutno CRNOGORSKO PREZIME.

Zato što smo okupirani.

Nas ovde takve stvari ne iznenađuju, mi nismo ni robovi, već utamničeni, zarobljni i okovani u kazamtu Srbija.

Расподела новца Филмског центра Србије ЈЕ СКАНДАЛОЗНА БРУКА И СРАМОТА... треба их све похапсити........јер када би се неко озбиљније позабавио КРИТЕРИЈУМИМА ЗА ДОДЕЛУ НОВЦА - СВЕ БИ БИЛО ЈАСНО.......

Bolje nemoj o tom. Srpski noviji film je horor o luđačkog samopljuvanja, badžisanja raznih kretena i generalno- užas....
https://dnevnik.hr/showbuzz/omg/najmorbidniji-film-na-svijetu-je-srpski-film---423306.html

Najmorbidniji i najgori film na svijetu - 'Srpski film'

Primjer idiotskoga smeća kojeg se ne treba gledati ni 10 min..

Bolje nemoj o tom. Srpski noviji film je horor o luđačkog samopljuvanja, badžisanja raznih kretena i generalno- užas....
https://dnevnik.hr/showbuzz/omg/najmorbidniji-film-na-svijetu-je-srpski-film---423306.html

Najmorbidniji i najgori film na svijetu - 'Srpski film'

Primjer idiotskoga smeća kojeg se ne treba gledati ni 10 min..

Slazem se potpuno, dovoljno mi je bilo sta sam cuo od drugih da ne pogledam ni 10sec tog smeca.

Jedini veci idioti su oni koji su dozvolili da se film tako nazove bez jedne ozbiljne tuzbe svih ukljucenih.

Iz istog razloga što preko 500 hrvoslovenačkih firmi dere Srbiju dok tamo posluje svega nekoliko srpskih.

Okupacija ukratko.

Mislim da su čak davali neke pare i onoj moralnoj spodobi Rajku Grliću za Ustav republike ndh pre neku godinu. Navodno zbog Glogovca.

Jesi siguran u to, posto Srbi imaju slicne probleme posvuda. Nije moguce da su na svakome koraku pogresni ljudi. Dje su pravi ljudi???
Zaboravio si da je negativna selekcija jedan od glavnih postulata svake okupacije.

Pravi ljudi su tamo đe si i ti. Što te čini donekle pravim čovekom, samo moraš da koriguješ određene istorijske zablide koje forsiraš.

Zaboravio si da je negativna selekcija jedan od glavnih postulata svake okupacije.

Pravi ljudi su tamo đe si i ti. Što te čini donekle pravim čovekom, samo moraš da koriguješ određene istorijske zablide koje forsiraš.
Kod mene jedan u pet Srba izjasnio se za Srbina. Srbi su svuda isti. Jedan gradi a petorica ruse.

Nijesu moje nikakve zablude, ja samo govorim da nesto naucimo iz svojije gresaka. Ako je moguce. A ako nije, onda je svejedno sta ko govori.

Danas se u Srbiji snima vise filmova nego ikada u novijoj istoriji, pogotovo u zadnjih 10-ak godina, mada to i nije toliko bitno s obzirom da su serije potpuno potukle filmove kako kod nas, tako i u svetu. U Srbiji se trenutno snima cak 25 tv serija, a pravi filmofili vise iscekuju sta ce novo da izbaci HBO i Netflix nego holivudske avendzerse, marvele i ostala sranja... Danas se serije snimaju filmskom kamerom i u svakom drugom segmentu lice na film. Evo samo jedno malo poredjenje, od 1992 do 2006 kod nas je snimljeno oko 37 serija, a od 2006 do 2019 nekih 107, a kao sto sam rekao trenutno se snima cak 25..!

Niko ne spominje da je taj isti Filmski centar Srbije dao pre par meseci oko 50 miliona dinara za igrani film o Kosarama ciji scenario potpisuje Djordje Milosavljevic, a reditelj je Balsa Djogo.. Ili 60 miliona dinara za film Gage Antonijevica Dara iz Jasenovca... A taj Malagurski je obican debilko, ne znam ko njega uzima za ozbiljno.

Danas se u Srbiji snima vise filmova nego ikada u novijoj istoriji, pogotovo u zadnjih 10-ak godina, mada to i nije toliko bitno s obzirom da su serije potpuno potukle filmove kako kod nas, tako i u svetu. U Srbiji se trenutno snima cak 25 tv serija, a pravi filmofili vise iscekuju sta ce novo da izbaci HBO i Netflix nego holivudske avendzerse, marvele i ostala sranja... Danas se serije snimaju filmskom kamerom i u svakom drugom segmentu lice na film. Evo samo jedno malo poredjenje, od 1992 do 2006 kod nas je snimljeno oko 37 serija, a od 2006 do 2019 nekih 107, a kao sto sam rekao trenutno se snima cak 25..!

Niko ne spominje da je taj isti Filmski centar Srbije dao pre par meseci oko 50 miliona dinara za igrani film o Kosarama ciji scenario potpisuje Djordje Milosavljevic, a reditelj je Balsa Djogo.. Ili 60 miliona dinara za film Gage Antonijevica Dara iz Jasenovca... A taj Malagurski je obican debilko, ne znam ko njega uzima za ozbiljno.

Zasto ?
Meni se isto ne svidja nacin na koji vodi emisije, jednostavno mi ne prija za uvo ali covek ne prica gluposti.
Ima tu interesantnih stvari.
Ko je jos napravio film o bombardovanju '99 i posledicama.

Zasto ?
Meni se isto ne svidja nacin na koji vodi emisije, jednostavno mi ne prija za uvo ali covek ne prica gluposti.
Ima tu interesantnih stvari.
Ko je jos napravio film o bombardovanju '99 i posledicama.

Nervira me njegova kretenska dikcija, kopiranje Kesica, nespretan pokusaj da se priblizi mladima, a najvise to sto je jebeni jugonostalgicar i titoista.

Back