- Poruka
- 388.720
ma to je generalizacija , to uopste ne mora da bude tako i nema statistike koja govori tome u prilog vec idu one babske fore , duvanje u jogurt i slicno ..kuzis
Ne mogu da ti odgovorim jer ne znam sta ti znaci ovo "kuzis"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma to je generalizacija , to uopste ne mora da bude tako i nema statistike koja govori tome u prilog vec idu one babske fore , duvanje u jogurt i slicno ..kuzis
Kod raskida zbog prevare..ko je tu gubitnik a ko dobitnik
Zena koja je prevarena ili zena sa kojom je muz ili decko prevario
Ne mogu da ti odgovorim jer ne znam sta ti znaci ovo "kuzis"
Dobitnik je zena koja je prevarena. Sad ima saznanje/informaciju o necemu sto joj se iza ledja desavalo. A informacija je moc. Sad moze da bira, da ostane sa njim ili ne. U svakom slucaju, sigurno mu vise nece biti verna.
Zena sa kojom je doticni varao isto ne gubi nista. Moze da ostane sa njim, a i ne mora. Malo se provela i to je to. Nije im ona rasturila vezu vec oni sami.
Muskarac koji je varao i zbog toga izgubio zenu koju voli je gubitnik. A ako je nije voleo, ni on nista nije izgubio.
Nista nije tako prolazno kao dizajn, modeli mobilnih telefona i sok od saznanja da si prevaren. Ono sto te ne ubije, sigurno te ojaca.
A kad si jak, radis sta hoces, I to je dar.
Ne treba se plasiti nicega sto zivot nosi. Razumna osoba uvek dobija.
Moje iskreno mišljenje je ona žena sa kojom je muž bio. Zašto? Pa zato što muškarci koji varaju u većini slučajeva ne ostavljaju svoje žene.
Žena tj ljubavnica je gubitnik.
Kako ?
Valjda je i ona neshto dobila ?
![]()
Hehe... pa dobila je ali će uvek biti druga.