Ko dobija a ko gubi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za prevaru postoji uzrok, iza tog uzroka u vecini slucajeva postoji neki problem u vezi. Ko gubi a ko dobija, to je bas kompleksno pitanje, na njega bi se preciznije moglo odgovoriti kada bi se indiviudalno posmatrao neki slucaj i kada bi bio naveden kao primer da se bas iskljucivo o njemu diskutuje. Ovako generalno raspravljati o gubitku i dobitku, hm, ne znam, nema tu ni pobednika ni gubitnika, najveci gubitnik je onaj sto je varao, muskarci kada varaju, oni u zeni sa kojom varaju vide samo seksualni objekat a nikako ne vide tu zenu kao nekog za neku ozbiljnu vezu, cesto su prema njima bez emocija, osim onih koje su dosle iz strasti. Kod zena je prica drugacija, zene i kada varaju u vecini slucajeva ukljucuju i emocije, pa tog muskarca sa kim varaju itekako gledaju kao osobu u svakom smislu, pa im ni ozbiljna veza sa njima u slucaju raskida sa partnerom ne bi bila nesto od cega bi puno bezale. Mozda bi kroz ovakav primer, zasnovan na emocijama, mogli doci do nekog koliko-toliko ispravnog zakljucka ko je na dobitku a ko na dobitku.

Kod raskida zbog prevare..ko je tu gubitnik a ko dobitnik
Zena koja je prevarena ili zena sa kojom je muz ili decko prevario

To je diskutabilno. Ali evo jednog od primera gde je verna prevarena osoba. Ta preljuba mogla je da bude kombinacija na jedno vece. A gubitak dobija svakako onaj ko je nacinio preljubu. Zasto? Pa zato sto prevarena osoba vise nece zeleti da bude sa njim (u velikoj vecini slucajeva), i oticice od njega, zato preljubnik gubi.

Uvek je kod raskida gubitnik strana koja je više volela, koja se oseća prevarenom ili namagarčenom

Razmisli malo bolje. Zasto bi ti bio npr gubitnik ako te zena prevari a ti si tipa bio veran prema njoj sve vreme?

1. Svakako si otkrio njeno pravo lice i to ti ne treba u zivotu.
2. Ona gubi vernog partnera

Zakljucak, ko je gubitnik tu?

I ja sam bio prevaren, i to ne gledam kao gubitak, vec mogu da joj se zahvalim sto je to uradila na vreme :)

Poslednja izmena:
Ja znam za jedan slučaj, istina samo na osnovu svojih pretpostavki:

Bili su skladan par, više godina u vezi, dok se ona nije spandjala sa Italijanom iz Milana. On je sigurno bio dobar prema njoj, čak oprezan i pomalo ljubomoran, a ona ga je prevarila sa prilikom koja joj nudi puno love i putovanja po svetu.
Ja da sam na njegovom mestu, ja bi se osećao namagarčenim i grozno

1. polaziš od tga da je žena prevarena
2. Impliciraš da su žene gubitnice

A šta ako je muškarac prevaren ?
A šta ako je žena koja saznala za prevaru napustila muškarca, našla srodnu dušu, a on se oženio svojom ljubavnicom
pa su svi na dobitku.

Veoma plitko razmišljanje u samoj postavci.

Takav raskid primeren je odnosu mlatimudana i opajdare.
Raskid muskarca i zene kada se i desi bude na ljudski nacin,
a prevara se ne moze svrstati u bilo kakav musko-zenski odnos
osim sto je to neljudska osobina, osoba koji niti znaju kuda su
krenuli niti razmisljaju gde ce da stignu .!!!

Svaka prevara je priča za sebe, ali najčešći uzrok prevare je nezadovoljstvo u braku-vezi onog koji vara. Za to nezadovoljstvo velika verovatnoća je da krivice ima i prevarena osoba. Prevara je čin nezrele, neiskrene osobe koja nema snage da svoj polni organ drži u gaćama. :mrgreen:
Ako imaš problem reši ga, pa ili nastavi ili prekini brak-vezu. Prevara je posledica nerešavanja problema.

Ako je par u vezi ili braku bez dece ne gubi niko, oboje su dobitnici jer imaju novu šansu da nađu nekog sebi odgovarajućeg. Ako imaju decu onda nema diskusije. Gubitnici su deca.

Osoba s kojom je prevara realizovana nije dobitnik jer je dobila "tempirnu bombu" za koju ne zna kad će ponovo da eksplodira, tj prevari. :cool:

Svaka prevara je priča za sebe, ali najčešći uzrok prevare je nezadovoljstvo u braku-vezi onog koji vara. Za to nezadovoljstvo velika verovatnoća je da krivice ima i prevarena osoba. Prevara je čin nezrele, neiskrene osobe koja nema snage da svoj polni organ drži u gaćama. :mrgreen:
Ako imaš problem reši ga, pa ili nastavi ili prekini brak-vezu. Prevara je posledica nerešavanja problema.

Ako je par u vezi ili braku bez dece ne gubi niko, oboje su dobitnici jer imaju novu šansu da nađu nekog sebi odgovarajućeg. Ako imaju decu onda nema diskusije. Gubitnici su deca.

Osoba s kojom je prevara realizovana nije dobitnik jer je dobila "tempirnu bombu" za koju ne zna kad će ponovo da eksplodira, tj prevari. :cool:

Kako je u ovoj temi rec o zenama iako se moze zameniti poziciji pa pricati, o muskarcima,pravi gubitnik je zapravo druga žena koja je dobila muskarca koji je pokazao,da je spreman da vara i ta druga moze da razmislja na sledeci nacin: ako je prevario sa njom svoju zenu, zasto danas sutra ne bi prevario i nju sa nekom drugom zenom

Kako je u ovoj temi rec o zenama iako se moze zameniti poziciji pa pricati, o muskarcima,pravi gubitnik je zapravo druga žena koja je dobila muskarca koji je pokazao,da je spreman da vara i ta druga moze da razmislja na sledeci nacin: ako je prevario sa njom svoju zenu, zasto danas sutra ne bi prevario i nju sa nekom drugom zenom

To sam i mislio. Dobila je ta druga žena nezrelog šupka koji čim bude bilo problema ima da aterira na neku novu nesrećnicu. :lol:

Pod pravim uslovima svaka zena je spremna da prevari...to znamo svi valjda..
A ako pretpostavimo da su muskarci isto strastveni, onda vazi i za njih....pod pravim uslovima svaki muskarac ce da prevari...

- - - - - - - - - -

To sam i mislio. Dobila je ta druga žena nezrelog šupka koji čim bude bilo problema ima da aterira na neku novu nesrećnicu. :lol:

Mislim da je pogresno svaku zenu nazivati ku.r.vom, a i svakog muskarca supkom...
A stvarno se svako moze uciniti preljubnikom pod odredjenim uslovima.

ma to je generalizacija , to uopste ne mora da bude tako i nema statistike koja govori tome u prilog vec idu one babske fore , duvanje u jogurt i slicno ..kuzis

Back