batka_mija Domaćin Poruka 3.233 21.12.2006. u 11:05 - Ko cesce inicira gledanje spanskih serija, vi ili vasa partnerka? #1 Kakva su vasa iskustva po ovom pitanju? Za forumasice koje bi da glasaju vec ne postoji tema na Zenskom kutku.
Kakva su vasa iskustva po ovom pitanju? Za forumasice koje bi da glasaju vec ne postoji tema na Zenskom kutku.
whitenicky Buduća legenda Poruka 39.521 21.12.2006. u 11:33 - Ko cesce inicira gledanje spanskih serija, vi ili vasa partnerka? #2 )) batka vracaj se na SVASTARU ...kvarish ovde atmosferu )
blpd_girl Aktivan član Poruka 1.520 21.12.2006. u 15:06 - Ko cesce inicira gledanje spanskih serija, vi ili vasa partnerka? #3 jao, jako volim da odgovaram na teme koje ne postoje a sad će odgovoriti moja druga ličnost - brkati drvoseča snažnog i mišićavog tela u kariranoj košilji s podvrnutim rukavima: češ češ češ.... a? ja? šta?... da odgovorim na temu?... češ češ... podrig
jao, jako volim da odgovaram na teme koje ne postoje a sad će odgovoriti moja druga ličnost - brkati drvoseča snažnog i mišićavog tela u kariranoj košilji s podvrnutim rukavima: češ češ češ.... a? ja? šta?... da odgovorim na temu?... češ češ... podrig
K kurtoazijac Početnik Poruka 6 21.12.2006. u 15:17 - Ko cesce inicira gledanje spanskih serija, vi ili vasa partnerka? #4 Tašta ih obožava, dok ih žena gleda da se ne zameri majci, a zeta i muža misle da štede tako što mu ne pričaju fabulu (tabulu) rasu.
Tašta ih obožava, dok ih žena gleda da se ne zameri majci, a zeta i muža misle da štede tako što mu ne pričaju fabulu (tabulu) rasu.
livija Veoma poznat Poruka 12.265 21.12.2006. u 15:42 - Ko cesce inicira gledanje spanskih serija, vi ili vasa partnerka? #5 ja nemam ni tv ni partnerq..... e kakva ti je to anketa bez opcije veverica? :?
dragojIo Aktivan član Poruka 1.612 21.12.2006. u 17:56 - Ko cesce inicira gledanje spanskih serija, vi ili vasa partnerka? #6 hm.... zvuci mi poznato...
NatasaNatasa Elita Poruka 15.620 22.12.2006. u 12:20 - Ko cesce inicira gledanje spanskih serija, vi ili vasa partnerka? #7 MOja partnerka inicira
Mafijaš Domaćin Poruka 3.725 23.12.2006. u 10:40 - Ko cesce inicira gledanje spanskih serija, vi ili vasa partnerka? #8 ja i moja devojka ne spadamo pod selsku,primitivnu,ružičastu utopiju.....imamo pametnije stvari da gledamo na TV-u......
ja i moja devojka ne spadamo pod selsku,primitivnu,ružičastu utopiju.....imamo pametnije stvari da gledamo na TV-u......
Dark side Zainteresovan član Poruka 289 23.12.2006. u 19:14 - Ko cesce inicira gledanje spanskih serija, vi ili vasa partnerka? #9 a sta su to spanske serije?