Ne čini cvijet
samo jedna latica
nit boja jedna
šarenilo dugi daje
ko će znati
u moru ljubavi
da ova baš
prava ta je!?
samo jedna latica
nit boja jedna
šarenilo dugi daje
ko će znati
u moru ljubavi
da ova baš
prava ta je!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora tako bit baš uvijeklelavi;bt67980:Srce zna,jedini problem je sto ga razum slabo slusa...I uvek pogresi![]()
Zar "pravu" ne bi trebali da "zadržimo",a ne"izdržimo"!?zxy;bt67984:"ko zna,ah niko niko ne zna,krhko je znanje"(Riada T).Prava je ona koja ti je dosudjena.Nju ćeš morati da izdržiš.Uz pomoć lepih pesmica.Poz
Čemu pesimizam....cvijet nije sastavljen od samo jedne latice,zar nelelavi;bt68004:Desavaju se i prave stvari,samo retko.
RiadaT.;bt68011:E ti baš odlučila danas po pesimizmuPredajem seeeeeeeee!(al' i dalje vjerujem u ljubav,he,he)
Samo si trzvena.Optimizam je najopasnija od svih zabluda.Polazi od toga da svako misli da je rodjen da bi bio srećan.Ato uopšte nije tako nego pre obrnuto.Ko hoće bolje da se obavesti nek pročita malu ali čuvenu <volterovu knjižicu "Kandid".Moram da te podržim prijatelju u svakoj situaciji.Mada podržavam i Riadu kao budućeg prijatelja.Poz.lelavi;bt68012:Nastavi sa optimizmom.Pusti moje destruktivne komentare![]()
zxy;bt68019:Samo si trzvena.Optimizam je najopasnija od svih zabluda.Polazi od toga da svako misli da je rodjen da bi bio srećan.Ato uopšte nije tako nego pre obrnuto.Ko hoće bolje da se obavesti nek pročita malu ali čuvenu <volterovu knjižicu "Kandid".Moram da te podržim prijatelju u svakoj situaciji.Mada podržavam i Riadu kao budućeg prijatelja.Poz.
Prvo ocrniš optimizam,a onda me fol podržavaš,kakav si ti prijateljzxy;bt68019:Samo si trzvena.Optimizam je najopasnija od svih zabluda.Polazi od toga da svako misli da je rodjen da bi bio srećan.Ato uopšte nije tako nego pre obrnuto.Ko hoće bolje da se obavesti nek pročita malu ali čuvenu <volterovu knjižicu "Kandid".Moram da te podržim prijatelju u svakoj situaciji.Mada podržavam i Riadu kao budućeg prijatelja.Poz.
Iz pesimizmase stiže do vedrine i obrnuto.U pravu si .Preko patnje u radost kao god Betovenovih simfonija.lelavi;bt68022:Uvek se mi lepo razumemo
Lepo je da ima i malo optimizma medju nama pesimistima
Ali,tesko je to....
Jedna stvar je dobra u svemu tome:
Manje ces se razocarati ako se ne nadas dobrom nego suprotno.
Takav se traži neko mora da gura napred.Poz.RiadaT.;bt68025:Prvo ocrniš optimizam,a onda me fol podržavaš,kakav si ti prijateljšalim se naravno,al' što se tiče stava o optimizmu,ja se ne bi složila ni sa stotinu Voltera(imam pravo na svoje mišljenje)....pozz.