Ko će znati

• Začetnik teme Začetnik teme Riada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
lelavi;bt68012:
Nastavi sa optimizmom.Pusti moje destruktivne komentare:rumenko:
Samo si trzvena.Optimizam je najopasnija od svih zabluda.Polazi od toga da svako misli da je rodjen da bi bio srećan.Ato uopšte nije tako nego pre obrnuto.Ko hoće bolje da se obavesti nek pročita malu ali čuvenu <volterovu knjižicu "Kandid".Moram da te podržim prijatelju u svakoj situaciji.Mada podržavam i Riadu kao budućeg prijatelja.Poz.

zxy;bt68019:
Samo si trzvena.Optimizam je najopasnija od svih zabluda.Polazi od toga da svako misli da je rodjen da bi bio srećan.Ato uopšte nije tako nego pre obrnuto.Ko hoće bolje da se obavesti nek pročita malu ali čuvenu <volterovu knjižicu "Kandid".Moram da te podržim prijatelju u svakoj situaciji.Mada podržavam i Riadu kao budućeg prijatelja.Poz.

Uvek se mi lepo razumemo:zag:
Lepo je da ima i malo optimizma medju nama pesimistima
Ali,tesko je to....:(
Jedna stvar je dobra u svemu tome:
Manje ces se razocarati ako se ne nadas dobrom nego suprotno.

zxy;bt68019:
Prvo ocrniš optimizam,a onda me fol podržavaš,kakav si ti prijatelj:)šalim se naravno,al' što se tiče stava o optimizmu,ja se ne bi složila ni sa stotinu Voltera(imam pravo na svoje mišljenje)....pozz.

lelavi;bt68022:
Uvek se mi lepo razumemo:zag:
Lepo je da ima i malo optimizma medju nama pesimistima
Ali,tesko je to....:(
Jedna stvar je dobra u svemu tome:
Manje ces se razocarati ako se ne nadas dobrom nego suprotno.
Iz pesimizmase stiže do vedrine i obrnuto.U pravu si .Preko patnje u radost kao god Betovenovih simfonija.

RiadaT.;bt68025:
Prvo ocrniš optimizam,a onda me fol podržavaš,kakav si ti prijatelj:)šalim se naravno,al' što se tiče stava o optimizmu,ja se ne bi složila ni sa stotinu Voltera(imam pravo na svoje mišljenje)....pozz.
Takav se traži neko mora da gura napred.Poz.

Back