gost 241814
Elita
- Poruka
- 22.957
pandemija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo skakanje je u zadnje vreme postalo obično -kao sportske aktivnosti - svaki dan nova neka žrtva tranzicije umre negde , ljudi u beznađu se sve češće odlučuju na samoubistvu.
Put ove vlade je posut leševima i zato oni moraju da odgovaraju.
Užas nemam reči.
Или....
Ко ће следећи да одсече себи прст?
Ко ће следећи да се полије бензином?
Ко ће следећи да се разнесе кашикаром?
Ко ће следећи, у тренутку "душевног растројства", да побије целу своју породицу?
Zašto ovekve vesti ne stavljate u ovu temu? Koristite malo i pretraživač.
Ajde, neka neko od moderatora spoji.
A što da spoje?
Kakave veze ima porodic iz vojnog hotela sa ovim slučajem?
Koj je tebi curac?
Ako ti se ne svidja nemoj da čitaš, uživaj u blagostanju svom...
Čudi da nisi tražila da sve pedofilske teme budu u posebnoj temi...
Nije se na temi pisalo samo o prodici iz vojnog hotela, već i o drugim ljudima koji su izvršili samoubistvo.
I upravo zbog toga mislim da o tome treba pisati na jednoj temi. Zajedničko je to što ima sve više nesrećnih i bespomoćnih ljudi zahvaljujući političko-ekonomskoj situaciji. Samo početkom meseca je četvoro ljudi u jednom danu izvršilo samoubistvo, danas dva pokušaja, jedan neuspeo.
Zašto misliš da sam zlonamerna? I zašto psuješ?
Ma da, tema će bude "samoubistvo"
sigurno neki marginalci
Dosta što vlast zataškava nego se nadje dušebrižnik poput tebe da se vadi na "psovke"
Prvo nisam psovao nego sam vulgaran, nauči da ne pokušavaš da manipulišeš...
Ima stotine tema na politici gde su svi vulgarni pa nema takvih kao ti tamo da opominju
Ovo je stvarnost Srbije a ne stotine tema o Borisu tadiću i dve stotine tema o Tomislavu Nikoliću...
još im samo bris iz dupeta nisu uzeli jezikom koliko ih vole...
A sa ovim se ne sme igrati...
Ko da maloumnik predloži ajmo sve preminule u istu rupu...
Bolje svaku vest objaviti zasebno nego da ide red vesti red komentara ko da je neka zajebancija
time se obesmilse ljudske tragedije
bar im odajmo poslednju počast kad ih za života nismo pomogli ili im odmagali, makar nekome namestili da ostane bez radnog mesta
.koliko god se zamlaćivao naLJiS uopšte nemam pojma čemu služe one silne lepljive?
.
.
bitno li je?