KO CE NA LJETOVANJE U CG

Ne, ja sam Srbin i pricam srpskim jezikom, a ti mnogo generalizujes stvari kad kazes da nisu ljubazni, da su ovakvi i onakvi.

Ma ne super su?!!!:per:
Prvo nam naplaćuju ekološku taksku (10 evra),a put od Cetinja do mora je pun kesa i otpada,pa mi objasni jel to ekološka država.
Sve im je skuplje nego ovde,pola plaža u toj državici pripadaju hotelima 1/4 se napljaćuje korišćenje,a ostatak koristić džabe.
Uzmimo naprimer plažu u Igalu:
plaža je totalno neuređena,do dubine od 1.5 m moraš da ideš 50 m.
Plaža u Budvi:
Dosta plaža se naplaćuju ili pripadaju gostima hotelima,a kao šlag na tortu u vodu se uliva voda iz kanalizacije i razne otpadne vode!
Tvrđava u Kotoru,je jako zapuštena (stepenice su uništene i osipaju se tako da mogu da ugroze nečiji život,na vrhu ima jedan koji prodaje vodu i sokove po paprenoj ceni,a nigde sem na početku utvrđenja nema restoran ili bilo kakva kafana).
Plaža u Baru:
Puna je raznih trava,retko ko se tu kupa,na toj plaži voda sadrži malo nafte u sebi zbog luke koja je ublizini (a pritom je mutna,da nevidiš prste na nogama)!
Jedina lepa plaža je u Ulcinju,ali su tu crnogorci doveli albančine i šiptare!!!!!!

Sve si u pravu, slazem se sa celim tvojim postom, ali da li to znaci da su crnogorci losi ljudi, ili losiji od Grka? To je jedan deo ljudi iz biznisa koji ima vlasnistvo nad svim tim plazama i hotelima i bole i ona stvar za sve. Slazem se da dok ne poprave odnos prema turistima i turizmu generalno, ne bi trebalo da se ide tamo, iz razloga sto ocigledno nece shvatiti gresku sve dok im se drasticno ne smanji broj turista. Ali opet, ti kad kazes "crnogorcine" su takvi i takvi, to je generalizacija i nije bas ni lepo tako govoriti. Znam ima toga sa njihove strane jos vise, ali opet to je jedan deo ljudi iz CG, a ima i drugi deo. Eto, ja i pored svega idem svake godine (mozda zato sto sam se vezao za CG od malih nogu) i na primorje ali i u druge delove CG i uvek su ljudi prijatni. A da im je odnos prema turismu 0, to se apsolutno slazem, za prosecnog turistu nije dobar odnos cena-kvalitet.

Sve si u pravu, slazem se sa celim tvojim postom, ali da li to znaci da su crnogorci losi ljudi, ili losiji od Grka? To je jedan deo ljudi iz biznisa koji ima vlasnistvo nad svim tim plazama i hotelima i bole i ona stvar za sve. Slazem se da dok ne poprave odnos prema turistima i turizmu generalno, ne bi trebalo da se ide tamo, iz razloga sto ocigledno nece shvatiti gresku sve dok im se drasticno ne smanji broj turista. Ali opet, ti kad kazes "crnogorcine" su takvi i takvi, to je generalizacija i nije bas ni lepo tako govoriti. Znam ima toga sa njihove strane jos vise, ali opet to je jedan deo ljudi iz CG, a ima i drugi deo. Eto, ja i pored svega idem svake godine (mozda zato sto sam se vezao za CG od malih nogu) i na primorje ali i u druge delove CG i uvek su ljudi prijatni. A da im je odnos prema turismu 0, to se apsolutno slazem, za prosecnog turistu nije dobar odnos cena-kvalitet.

Kako nebi bili loši ljudi: priznaše Kosovo,ocepiše se od Srbije,prave neki izmišljeni crnogorski jezik koji nikad neće postojati,sad hoće da osnuju svoju crnogorsku pravoslavnu crkvu,sve to rade u inat Srbiji i da bi se što više razlikovali od nas!
SVI SMO MI LJUDI ALI TREBA BITI ČOVEK!

Poslednja izmena od moderatora:
Cuj sad priznase Kosovo? Jel ga narod priznao, ili mozda crnogorska vlast? To bi bilo isto ko kad bi ja tebe napusavao za nesto sto je Tadic odlucio. Sta se ja pitam sta ce nasa debilna vlast da odluci? A za ovo ostalo... to je jedan deo Crne Gore i jedan deo crnogoraca. Pa nisu oni uzeli 100% glasova na referendumu, nego da je sve bilo posteno na izborima ne bi se ni odcepili. Veruj mi znam dosta ljudi iz CG kojima je nudjen novac i roba da glasaju za odcepljenje. Referendum nije bio regularan, a da ne pricam sto je tamo bila opsta manipulacija ljudi kroz medije, ispiranje mozgova, ali to je sve u interesu tamosnje vlasti.

Poslednja izmena od moderatora:
nisam lud da letujem u crnoj gori.
uostalom, pre bih letovao na severnom polu nego tamo.

grci su bre nasa braca. plus udarila kriza, red je da im damo koji dinar. to je lepa zemlja brale, plaze, kultura.
a ne ko ovi dole prodavaci mletacke svile. nismo mi sa njih. nek razvijaju elitni turizam

nisam lud da letujem u crnoj gori.
uostalom, pre bih letovao na severnom polu nego tamo.

grci su bre nasa braca. plus udarila kriza, red je da im damo koji dinar. to je lepa zemlja brale, plaze, kultura.
a ne ko ovi dole prodavaci mletacke svile. nismo mi sa njih. nek razvijaju elitni turizam
Pa tako je ove crnogorčine su nas izdale 2006 godine,u plaže im se uliva kanalizacija,voda je puna prljavštine,a sa cenama
smeštaja deru li deru!!!!

Back