more-sutomore
Početnik
- Poruka
- 34
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gay populacija
A šta si ti?Da nisi slučajn crnogorac koji govori "crnogorski jezikom"?!!!Srbine ti bas imas neki problem.
Ne, ja sam Srbin i pricam srpskim jezikom, a ti mnogo generalizujes stvari kad kazes da nisu ljubazni, da su ovakvi i onakvi.
Sve si u pravu, slazem se sa celim tvojim postom, ali da li to znaci da su crnogorci losi ljudi, ili losiji od Grka? To je jedan deo ljudi iz biznisa koji ima vlasnistvo nad svim tim plazama i hotelima i bole i ona stvar za sve. Slazem se da dok ne poprave odnos prema turistima i turizmu generalno, ne bi trebalo da se ide tamo, iz razloga sto ocigledno nece shvatiti gresku sve dok im se drasticno ne smanji broj turista. Ali opet, ti kad kazes "crnogorcine" su takvi i takvi, to je generalizacija i nije bas ni lepo tako govoriti. Znam ima toga sa njihove strane jos vise, ali opet to je jedan deo ljudi iz CG, a ima i drugi deo. Eto, ja i pored svega idem svake godine (mozda zato sto sam se vezao za CG od malih nogu) i na primorje ali i u druge delove CG i uvek su ljudi prijatni. A da im je odnos prema turismu 0, to se apsolutno slazem, za prosecnog turistu nije dobar odnos cena-kvalitet.
Isključeno.....
skroz.
Neka se šire Crnogorci,
pa da im ne pravimo gužvu.
Evo im Šiptari,
sad su oni u velikoj ljubavi.
Priznali su im vampirsku državu......!
Pa tako je ove crnogorčine su nas izdale 2006 godine,u plaže im se uliva kanalizacija,voda je puna prljavštine,a sa cenamanisam lud da letujem u crnoj gori.
uostalom, pre bih letovao na severnom polu nego tamo.
grci su bre nasa braca. plus udarila kriza, red je da im damo koji dinar. to je lepa zemlja brale, plaze, kultura.
a ne ko ovi dole prodavaci mletacke svile. nismo mi sa njih. nek razvijaju elitni turizam