prvepruge
Domaćin
- Poruka
- 4.996
Sta bre ne moze da se uradi u Srbiji? Moze da se proglasi da polazes Matematiku 2 iako nisi ni odslusao Matematiku 1 ili kod tih nesrecnih gradjevinaca kojima je pala ta nadstresnica da polazes Statiku konstrukcija 2 iako nisi odradio ni kolokvijume za Statiku konstrukcija 1 ( da se pokojni prof.Gidra Nikolic pocne prevrtati u grobu). Moze brate sve ako tako odluce profesori, ko moze da kaze da nisu u pravu, a?Ne znam kako je to izvodljivo jer su po pravilu predmeti prethodnih godina preduslov za sledecu. Npr kako mozes istovremeno uciti dva predmeta od kojih je prvi preduslov za drugi?
Studenti srljaju u katastrofu.
Bice sve gore kako vreme bude prolazilo jer npr studentski protest sada postaja normala, a o tome se ne razmislja. Niko te nece zaustaviti i reci: SI TI CUO BRTE STUDENTI PROTESTUJU.
Da, cuo sam vec 4 meseca, pasta. Mislim to je ono sto oni inace rade.
Secam se da su studentima iz protesta 1996/97 te skolske godine davali teske ustupke (moj brat je tad studirao pa znam njegovu situaciju), davali su im potpise na nevidjeno, imali su dodatne rokove za polaganje, smanjili im uslove a uopste nije postojao uslov za zadnju godinu - verujem da ce ove godine to jos drasticnije da se uradi.