Ko će iz svega ovoga izađi kao gubitnik?

Ko će iz svega ovoga izađi kao gubitnik ?

• Vučić

glasova: 6 37,5%
  • Opozicija i njeni studenti

glasova: 10 62,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
Ne znam kako je to izvodljivo jer su po pravilu predmeti prethodnih godina preduslov za sledecu. Npr kako mozes istovremeno uciti dva predmeta od kojih je prvi preduslov za drugi?

Studenti srljaju u katastrofu.

Bice sve gore kako vreme bude prolazilo jer npr studentski protest sada postaja normala, a o tome se ne razmislja. Niko te nece zaustaviti i reci: SI TI CUO BRTE STUDENTI PROTESTUJU.

Da, cuo sam vec 4 meseca, pasta. Mislim to je ono sto oni inace rade.
Sta bre ne moze da se uradi u Srbiji? Moze da se proglasi da polazes Matematiku 2 iako nisi ni odslusao Matematiku 1 ili kod tih nesrecnih gradjevinaca kojima je pala ta nadstresnica da polazes Statiku konstrukcija 2 iako nisi odradio ni kolokvijume za Statiku konstrukcija 1 ( da se pokojni prof.Gidra Nikolic pocne prevrtati u grobu). Moze brate sve ako tako odluce profesori, ko moze da kaze da nisu u pravu, a?

Secam se da su studentima iz protesta 1996/97 te skolske godine davali teske ustupke (moj brat je tad studirao pa znam njegovu situaciju), davali su im potpise na nevidjeno, imali su dodatne rokove za polaganje, smanjili im uslove a uopste nije postojao uslov za zadnju godinu - verujem da ce ove godine to jos drasticnije da se uradi.

Sta bre ne moze da se uradi u Srbiji? Moze da se proglasi da polazes Matematiku 2 iako nisi ni odslusao Matematiku 1 ili kod tih nesrecnih gradjevinaca kojima je pala ta nadstresnica da polazes Statiku konstrukcija 2 iako nisi odradio ni kolokvijume za Statiku konstrukcija 1 ( da se pokojni prof.Gidra Nikolic pocne prevrtati u grobu). Moze brate sve ako tako odluce profesori, ko moze da kaze da nisu u pravu, a?

Secam se da su studentima iz protesta 1996/97 te skolske godine davali teske ustupke (moj brat je tad studirao pa znam njegovu situaciju), davali su im potpise na nevidjeno, imali su dodatne rokove za polaganje, smanjili im uslove a uopste nije postojao uslov za zadnju godinu - verujem da ce ove godine to jos drasticnije da se uradi.

alo!

90tih nije postojala blokada rada fakulteta. Nastava i ispiti su tekli redovno.

Na faksu je bio kao krizni stab i onda bi studenti isli i davali podrsku opoziciji ko je hteo. Ja sam kao student rekao da sam za Djindjica i isao na proteste, slusao nastavu i polagao ispite. Isto je radio i moj drug ali je on slao podrsku Slobi. Sve OK.

Stos je sto Mika, Pera ili Katica nisu doneli takvu odluku, doneo ih je neko drugi za njih. Njih troje su izdajice a izdajice nemaju prava na primedbe. Tako kaze vas preCednik zvalousti. Cek, cek, pricamo o drugom paru opanaka...
radna sposobnost se podrazumeva, ostalo su invalidi
(a pa ti izvrci kako god hoces ili sto ti je potrebno za sopstevnu agendu propagande)

alo!

90tih nije postojala blokada rada fakulteta. Nastava i ispiti su tekli redovno.

Na faksu je bio kao krizni stab i onda bi studenti isli i davali podrsku opoziciji ko je hteo. Ja sam kao student rekao da sam za Djindjica i isao na proteste, slusao nastavu i polagao ispite. Isto je radio i moj drug ali je on slao podrsku Slobi. Sve OK.
Jeste nije bilo blokade univerziteta ali posto je veliki broj studenata bio na protestima(kordonu) decembar/januar na BU je kasnije (po "pobedi") doneta odluka da se tim studentima pomogne te su uradili bas to sto sam gore napisao - tako da je moj brat imao 2 dodatna ispitna roka, da je dobio potpise na mufte i na kraju sledece godine upisao 9-ti semestar a da nije ocistio trecu godinu (sto ranije jelte nije moglo).

Back