Ko ce da vam ugasi svetlo?

Покушавам да се аргументовано придржавам онога што си написао.

Некада ме савлада патриотизам, шта ћу :lol:

Арчибалд Рајс нас је добро скенирао и мени је та књижица путоказ.

Оне ,,патриоте" које немају никакав корен, односно, никакво шире знање и свест, а под којима пре свега мислим на инстант Србе, чији се патриотизам завршава навијањем за Ђоковића, и који се увек повинују ономе ко је на власти, па тако са истим жаром гласаше за Броза, Слобу, Ђинђића и ове садашње, су ликови који ће сутрадан бити највећи Маџари, само ако им тако сигнализира њихов стомак, јер другу идеологију, они немају. Стерија их је описао у Родољупцима.

Нажалост, инстант патриоте или памперс патриоте како волим да их називам, постали су опште место ове јадне државе.

stigli ste do obrazovnog sistema..:zcepanje:

- - - - - - - - - -

ja kada sam isla u skolu jedino smo imali privatne casove pred upis u srednju, zbog testa. meni je neverovatno da deci trebaju u tom uzrastu privatni casovi.

Види, стварно, ја тек сад видим на којој смо теми :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Арчибалд Рајс нас је добро скенирао и мени је та књижица путоказ.

Оне ,,патриоте" које немају никакав корен, односно, никакво шире знање и свест, а под којима пре свега мислим на инстант Србе, чији се патриотизам завршава навијањем за Ђоковића, и који се увек повинују ономе ко је на власти, па тако са истим жаром гласаше за Броза, Слобу, Ђинђића и ове садашње, су ликови који ће сутрадан бити највећи Маџари, само ако им тако сигнализира њихов стомак, јер другу идеологију, они немају. Стерија их је описао у Родољупцима.

Нажалост, инстант патриоте или памперс патриоте како волим да их називам, постали су опште место ове јадне државе.

На жалост.

Austrija i Nemacka nisu uopste slicne, ni po cemu...jel da? Nemoj da me zezas.

И образовни систем вам је исти?

Е, види, ја Аустрију и аустријски народ поприлично одвајам од Немачке.

Некако мислим да сте за копље изнад њих по много чему.

Немој да ме разочараваш.

А ова емисија јесте била Немачка и не видим зашто би лагали, сем ако су желели да се шлихтају Босанцима :lol:

И образовни систем вам је исти?

Е, види, ја Аустрију и аустријски народ поприлично одвајам од Немачке.

Некако мислим да сте за копље изнад њих по много чему.

Немој да ме разочараваш.

А ова емисија јесте била Немачка и не видим зашто би лагали, сем ако су желели да се шлихтају Босанцима :lol:

Slican je.

Po nekim stvarima jesno, ali ne po svemu.

Pametni ljudi, a i mnoga istrazivanja, kazu: u vrtic treba ici u Nemackoj, u skolu u Finskoj, a studirati u SAD. ;)

Nesto mi zabagovao danas mozak pa sam razmisljala jao ako totalno odlepim da l da kazem mm da mi sredi neku eutanaziju?
Uglavnom pitanje je...kad bi vam trazili da nominujete jednu osobu koja moze da donese odluku da iskljuci (ili ne)aparate koji vas drze u zivotu ko bi to bio?
Muz zena roditelji deca braca sestre svekrva ilk mozda jetrva? :lol:

Neko koga poštuju a ko će uraditi to da oni ne bi imali grižu savesti
Ne mogu ja da im objašnjavam naše ozbiljne gluposti od životnog značaja :lol: koje ovde pišemo
Može: Mirka, Vanda, Linda, Xela, Koto ali kako su perfect i Krasuljak najbliže ...verovatno njih dve
Obzirom da imam samo radin broj ...Krasuljak

Back