Ko će da vam uči decu....

Verujem da ima nacina da se nesto promeni i da nasu decu uce obrazovani i pristojni ljudi sa dovoljno svesti o svetu u kome zive. Ako se vec slazemo da se deca uce na primerima.
Тешко. Да повећају три пута плате, неће млади у наставнике.
Ni inzenjeri po drzavnim firmama nemaju plate vece mnogo od prosvetnih.
Плата у просвети је 60.000. Инжењери имају мало већу плату ?

Тешко. Да повећају три пута плате, неће млади у наставнике.

Плата у просвети је 60.000. Инжењери имају мало већу плату ?
Ne bih znala, ali negde sam pročitala ovaj podatak. Možda je u međuvremenu povećana , tako da se izvinjavam ako sam navela pogrešne podatke.

Neki mali se qrčio nastavnici pred penziju i ova ga zahvalila.
Sad je suspendovana, pa u penz. OŠ je u pitanju.
Ne znam je l ima po žutoj štampi ove vesti.

Hahaha, bar jednog ću da prebijem rad... Znate, teško neko sa preko 30 god.staža ne zna kako sa decom.

Poslednja izmena:
Neki mali se qrčio nastavnici pred penziju i ova ga zahvalila.
Sad je suspendovana, pa u penz. OŠ je u pitanju.
Ne znam je l ima po žutoj štampi ove vesti.

Hahaha, bar jednog ću da previjem, rad... Znate, teško neko sa preko 30 god.staža ne zna kako sa decom.
Misliš da ne zna ? Zamisli, radila je 30 godina, nikada nikoga nije ni pipnula, do koje mere je taj učenik izazvao takvu reakciju? Ne opravdavam nasilje, ali se često zaboravlja da smo i mi ljudska bića, sa reakcijama. I naravno da očekujem naslove u medijima, tako nešto se ne propušta, kliktaće, pljuvaće prosvetu i eto rejtinga .

Misliš da ne zna ? Zamisli, radila je 30 godina, nikada nikoga nije ni pipnula, do koje mere je taj učenik izazvao takvu reakciju? Ne opravdavam nasilje, ali se često zaboravlja da smo i mi ljudska bića, sa reakcijama. I naravno da očekujem naslove u medijima, tako nešto se ne propušta, kliktaće, pljuvaće prosvetu i eto rejtinga .
...siguran sam da zna.
Isto mislim.. akcija-reakcija...al žao mi je samo da tako završi karijeru. Ostaje žuč, a klinca boli uvo, još mu ni brci nisu porasli, a siguran sam i u to da je nevaspitan.

Back