Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pođi od toga , da sam ja član ovog foruma, kao i svi drugi, osim što imam iskustva u prosveti i svoje lično viđenje kao što i drugi imaju svoja viđenja raznih tema .
Verujem da ima nacina da se nesto promeni i da nasu decu uce obrazovani i pristojni ljudi sa dovoljno svesti o svetu u kome zive. Ako se vec slazemo da se deca uce na primerima.
Neki mali se qrčio nastavnici pred penziju i ova ga zahvalila.
Sad je suspendovana, pa u penz. OŠ je u pitanju.
Ne znam je l ima po žutoj štampi ove vesti.
Hahaha, bar jednog ću da prebijem rad... Znate, teško neko sa preko 30 god.staža ne zna kako sa decom.
Neki mali se qrčio nastavnici pred penziju i ova ga zahvalila.
Sad je suspendovana, pa u penz. OŠ je u pitanju.
Ne znam je l ima po žutoj štampi ove vesti.
Hahaha, bar jednog ću da previjem, rad... Znate, teško neko sa preko 30 god.staža ne zna kako sa decom.
Misliš da ne zna ? Zamisli, radila je 30 godina, nikada nikoga nije ni pipnula, do koje mere je taj učenik izazvao takvu reakciju? Ne opravdavam nasilje, ali se često zaboravlja da smo i mi ljudska bića, sa reakcijama. I naravno da očekujem naslove u medijima, tako nešto se ne propušta, kliktaće, pljuvaće prosvetu i eto rejtinga .
Misliš da ne zna ? Zamisli, radila je 30 godina, nikada nikoga nije ni pipnula, do koje mere je taj učenik izazvao takvu reakciju? Ne opravdavam nasilje, ali se često zaboravlja da smo i mi ljudska bića, sa reakcijama. I naravno da očekujem naslove u medijima, tako nešto se ne propušta, kliktaće, pljuvaće prosvetu i eto rejtinga .
...siguran sam da zna.
Isto mislim.. akcija-reakcija...al žao mi je samo da tako završi karijeru. Ostaje žuč, a klinca boli uvo, još mu ni brci nisu porasli, a siguran sam i u to da je nevaspitan.
Još malo pa će suspenzija biti dokaz da smo postupili prema nekadašnjim merilima i očekivanjima kakva treba da bude radna atmosfera i koje su obaveze učenika.