Ko ce biti sampion

Kloshar:
cetnik:
Anonymous:
cetnik:
partizan je u basketu ono sto je real u fudbalu
HA HA HA
sve dok su vam Rakocevic i Jestratijevic glavni igraci vi ce te se maltretirati po jadranskoj ligi i mastati o euroligi.Igrajte u Sirokom brijegu i uzivajte.To je i onako vas nivo

Za sve vas neznalice i Kosarkaske debile,Jadranska Liga ti je jedna od najkvalitetnih liga u evropi!!!Dok Partizan igra euroligu (po meni , nisam grobar,ali oticice mnogo daleko)a zvezda osvaja Jadransku , a Partizan ce morati dobro da se pomuci da osvoji domace prvenstvo!
Za sve Kosarkaske znalce , ko misli da zna nesto o NBA ili Euro kosarci neka se javi da porazgovaramo!
PEACE

Peace!

Zvezda je ove godine organizaciono snazno usla u ligu(sudije,navijaci,mediji...)ali ne verujem da ima snage za titulu(kup ih je zadovoljio,pa ce probati maximum iz jad.lige)
Partizan,po imenima i kvalitetu najaca ekipa(+Scepanovic),ako ih evropa ne "potrosi"prvi konkurenti za titulu.
Reflex,ekipa sa najstandarnijim igrama ali uvjek bez daha u finisu(citaj finalu),mozda je ovo godina za titulu.
Hemofarm i Vojvodina ove godine sa najvecim budzetom u ligi.Ovi prvi i sa predsednikom KS ali mislim da ce to iskoristiti u narednom prvenstvu.Vosa-tesko!
Buducnost u rasulu ali niko nece "trcati"da se sretne s'njima u polufinalu ili sl.

trener:
Zvezda je ove godine organizaciono snazno usla u ligu(sudije,navijaci,mediji...)ali ne verujem da ima snage za titulu(kup ih je zadovoljio,pa ce probati maximum iz jad.lige)
Partizan,po imenima i kvalitetu najaca ekipa(+Scepanovic),ako ih evropa ne "potrosi"prvi konkurenti za titulu.
Reflex,ekipa sa najstandarnijim igrama ali uvjek bez daha u finisu(citaj finalu),mozda je ovo godina za titulu.
Hemofarm i Vojvodina ove godine sa najvecim budzetom u ligi.Ovi prvi i sa predsednikom KS ali mislim da ce to iskoristiti u narednom prvenstvu.Vosa-tesko!
Buducnost u rasulu ali niko nece "trcati"da se sretne s'njima u polufinalu ili sl.

Fina analiza, ali bih ipak voleo odgovor na osnovno pitanje: Ko ce biti 1. u ligi, a ko osvojiti play-off

Partizan u domacem prvenstvu.
Reflex u Jadranskoj i play-offu
Mada je Reflex tu negde po kvalitetu sa Partizanom i Zvezdom, trener ce doneti prevagu, a Djurovic je tu ipak najjaci.

Red bi bio da ZVEZDA osvoji sve sto se osvojiti moze, ali ko zna! MIslim da ce ZVEZDA i PARTIZAN odluciti prvaka, nekako mi se REFLEKS ne uklapa u celu tu pricu... Mada, mogu i oni da iznenade! Videcemo!!!

Back