Ko brze....

pahuljica_2

Početnik
Poruka
23
Zanima me ko brze preboli raskid..muskarci ili zene.:(
Mnogo puta sam cula da je muskarcima teze,jer oni sve to kriju u sebi i ne pokazuju ,pa se posle mnogo vremena vracaju starim ljubavima jer nikako da ih prebole...Dok se devojke isplacu,izjadaju najboljoj drugarici i sl. pa prodje posle nekog vremena...koliko ima istine u tome?:neutral:

posebno me zanima misljenje muskaraca,pa sam zato temu otvorila ovde ,nadam se da je to ok:)

Mislim da nema neke velike razlike...
Ima samo onih koji o tome pricaju i onih koji o tome u opste ne govore...

Zena koje su "jace" i furaju dalje...
One koje to jako tesko podnose...
Zene koje o tome neprestano govore, pa uguse ljude oko sebe :D

Muskaraca koji samo glume da je sve OK, valjda da bi sebe tako ubedili, ocvrsnuli...
Ili ih je sramota da o tome pricaju...
Isto tako onih koji to tesko podnose i tesko se mire da su odbaceni...

Kombinacije su razne...100 ljudi - 100 cudi...

:cao:

Mnogo puta sam cula da je muskarcima teze,jer oni sve to kriju u sebi i ne pokazuju ,pa se posle mnogo vremena vracaju starim ljubavima jer nikako da ih prebole...Dok se devojke isplacu,izjadaju najboljoj drugarici i sl. pa prodje posle nekog vremena...koliko ima istine u tome?:neutral:

posebno me zanima misljenje muskaraca,pa sam zato temu otvorila ovde ,nadam se da je to ok:)

Da sam nakon raskida mogao da se zavučem u njihovu dušu, znao bi da ti napišem...

Muskarcima raskid, ako ih ostavi devojka, zena... mnogo teze pada. Zena kada jednom ode veoma retko pozeli da se vrati, dok mnogi muskarci bi da obnove vezu. Cinjenica je medjutim da krpljeno tesko moze da opstane.
Oziljci, iako zarastaju, teskom mogu da isceznu iz duse.
Zato volite dok volite a kada odete ne gledajte u proslost-vazi i za muskarce i za zene.

"Zena kada jednom ode veoma retko pozeli da se vrati, dok mnogi muskarci bi da obnove vezu."

samo ne razumem zasto se muskarci uvek posle nekog vremena vracaju,a pri tom su oni ti koji su okoncali vezu....:confused:

Bas iz tog razloga i zele da se vrate. Na kraju vidimo sta smo izgubili i zeleli bi to da vratimo. Ja znam kako je meni bilo kad sam prekino sa verenicom. Nekoliko meseci posle toga nisam mogao POGLEDATI ni jednu drugu, a komoli nesto vise!
Sto je najbolnije za vreme veze sam bio kreten, a posle sam patio neopisivo. Dok je ona to "valjda" lakse podnela...
Devojke vide sve to drugim ocima nego mi. Mi smo muskarci i mi mislimo da ce nas neko trpeti ma sta god radili, posebno ako znamo da je ta osoba zaljubljena u nas...e onda nam nema kraja....
a kad je izgubimo, posle bi najradje vratio vreme u nazad i sve iz pocetka...onako kako ONA hoce!

Nikad nisam imao potrebu da se vracam bez obzira ko koga ostavljao..cini mi se da uglavnom pate za nekim losim i ruznim tragovima sto je neverovatno plitko..uvek se secaju i osvrcu za nekim ko ih je ocigledno tretirao ko krpu i to ih jos vise izjeda..prosto ne veruju da ima neko bolji..sve se manje prepustaju osecanjima i isto tako ih ne pokazuju..cist mazohizam

u men to sve mnogo tesko a posto sam imun na suze i plakanje

ja se opivam i netreznim dok nepebolim :)

Back