Ko bi rekao

I ja sam imala nekog u kome sam trazila nebo, nekog kome sam se vracala i kad me je terao, ali......
Divno si napisala i znaj da ove tvoje reci iscitavam neprestano vec nekoliko puta i placem, jer pesma je tako dobro STVARNA....
:heart:svaka cast:heart:

I ja sam imala nekog u kome sam trazila nebo, nekog kome sam se vracala i kad me je terao, ali......
Divno si napisala i znaj da ove tvoje reci iscitavam neprestano vec nekoliko puta i placem, jer pesma je tako dobro STVARNA....
svaka cast

Nadam se da bar ti vise ne trazis to nebo... Na kraju krajeva, dodjemo u situaciju da se slozimo sa primitivnim misljenjima, mozda u tim osobama nebo ni ne postoji. :confused:

mozda u tim osobama nebo ni ne postoji

Bas to je ono sa cime se suocavam, jer u toj osobi sam samo ja videla nebo (plasim se da pisem u sadasnjem vremenu- jer potajno i dalje mislim o tome), dok su svi ostali bili objektivni i rekli mi istinu, koja je drugacija....

Zato sto, kad zavolis njihove mane, ti stvarno i volis.
Ljudi ti sigurno ne govore zlo, u 70% toga lezi istina, ali ti isto ni ne pomazu, jer samo ti znas kako se osecas sa ili bez te osobe, i koliki su tvoji kapaciteti za prebolevanje iste. :)

Back