Ko bi po vama mogao da bude kandidat za predsednika Srbije ?

Samo Dodik Srbiju spasava...
povraticu

200.gif

Bilo kako bilo u ovom danasnjem poretku sto se zove "opozicija" nema niko ko bi mogao ili trebao da pobedi Vucica.
Kad se pojavi bolji kandidat imat ce sansu, ovi sada su svi od reda K od ovce.

On ovog puta neće imati ni blizu većine čak iako proba da opelješi izbore. Bojkotovaće ga mnogo njegovih.

Međutim ovakvoj opoziciji sklonoj najtrulijim kopromisima se ne može verovati.

Nju boli ona stvar za narod već samo pokušava da bude kalif umesto kalifa u sistemu koji zaslužuje naveće moguće gađenje i osudu.

Iskreno žalim što sam ikada verovao da u današnjim nazovi Srbima postoji trunčica zdravog razuma.

A hunti želim Božju kaznu i večno prokletstvo.

Vidi, prosečna stvar koja muči nekog budućeg glasača je-čemu?
Svi oni se vremenom obuče da budu nemilosrdni prema stoci (nama), a da žmure na velike prestupnike protiv kojih su bitke očito nepobedive, više se gubi nego što se dobija.
Vučić je bio idealan, mladi radikal, protivnik vlasti, neko ko je hteo da donese nešto suprotno, drugačije.
Ono, jes'., našao je drugačiji način da tlači narod.
Njega sad boli uvo, posle nekoliko godina vlasti više se ne seća ljudi koje je zastupao, zna ljude koje je upoznao i u tim tokovima razmišlja.

Ja b turio Marća Milorada na funkcJU .
Ko je taj, Milomir Marić? Kakvi, čast i dužno poštovanje, Marić je novinar i budući književnik, ne državnik. Kakvi, Marić. Pa, on sam na to ne bi pristao kad bi pošteno video gde smo.
Kako smete tako nešto da pretpostavljate?
Marić je napravio Parove, je*eš mi sve ako ne bi na sličan način rešio i problem države.

Back