H
hanibaI77
Gost
e ti mala bez ikseva...ko bese ti?:?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
carolina 212:Ja imam problem sa pamcenjem imena. Pricam sa nekim i znam da poznajem tu osobu, ali kada dodje do momenta da se obratim toj osobi imenom nastane bas bezveze situacija jer nemam pojma kako se zove
I ja sam ti se nekada prividjao u gradu.. bar si tako pisalaBetty:dadadada...neobično okruženje![]()
kad god idem u Zemun sve vidim SKVO oko meneOzbiljno....jesi bila danas na reci možda? Bila jedna....rekoh da pitam - jes ti SKVO?
Nisam, naravno...ali ličila je na tebe sa slike
Doduše, imala je kosu malo iznad ramena....skoro do ramena. Plavu. I tako...ličila je na tebe.
Dešava mi se... nevjerovatno glup osjećaj. Neko ti priča, govori pojedinosti, pita za roditelje a nemaš pojma ni ko je ni šta je. A da ja njega pitam za roditelje pa da mi kaže da nisu živi?! :? Al užas.muzipuzi:ne znam dogadja li se ovo samo zenama al ajd ja velim da ovde pitam...Desava li se vama kada da ste neku osobu negde videli i sa njom pricali na nekom mestu gde radi ili je tu slucajno bila i da je posle izvesnog vremena sretnete, ona vam se smeska pozdravlja vas a vi da se ubijete ne znate odakle je znate...Meni se to nekoliko puta desilo, veoma mi je neprijatno i pitam se zato nastane takva blokada...da li su nam te osobe nezanimljive ili smo mi nesto odsutni...tek bas je glup osecaj...