ko bese ti?

Ja sam se sa jednim likom upoznala 3-4 puta, i posle sam saznala da se on bas dugo lozi na mene, bas mi je bilo bezveze.I svaki put kad se predstavim on kaze :"Znamo se!"

carolina 212:
Ja imam problem sa pamcenjem imena. Pricam sa nekim i znam da poznajem tu osobu, ali kada dodje do momenta da se obratim toj osobi imenom nastane bas bezveze situacija jer nemam pojma kako se zove

Da, to se i meni desava, al stegnem petlju pa pitam kroz smeh : "izvini, al zaboravio sam kako se zoves, secam se samo da je bilo lepo" :) i uglavnom se niko ne naljuti, a ja ga odah krisom upisem u mob da ne zaboravim... ;)

mene to uopste ne tangira.
svako malo mi se javi neko koga ne poznajem.
desava mi se i da se ja javim nekome ko mene ne prepoznaje, kada vidim da je tako, kazem odakle se poznajemo, i nastavim sa razgovorom, ni to mi nije neprijatno.
jedino kad mi dolete neke zenke, onako prisno, kao da se znamo sto godina, i pocnu da razgovaraju sa mnom kao da smo najbolje drugarice. :lol: tad se izbezumim...al' na kraju krajeva bude me bas briga...ne bi mi prilazile tako da su normalne, s obzirom da se ne poznajemo dobro... :)
obicno mi se desi da ne prepoznam nekoga koga sam navikla da vidjam u odredjenom okruzenju. npr. mogu nekoga da vidim 100 puta na faksu, ako ga vidim na ulici pitacu se odakle mi je poznat...

dadadada...neobično okruženje :lol:
kad god idem u Zemun sve vidim SKVO oko mene :P Ozbiljno....jesi bila danas na reci možda? Bila jedna....rekoh da pitam - jes ti SKVO?:lol: Nisam, naravno...ali ličila je na tebe sa slike :D Doduše, imala je kosu malo iznad ramena....skoro do ramena. Plavu. I tako...ličila je na tebe.

Betty:
dadadada...neobično okruženje :lol:
kad god idem u Zemun sve vidim SKVO oko mene :P Ozbiljno....jesi bila danas na reci možda? Bila jedna....rekoh da pitam - jes ti SKVO?:lol: Nisam, naravno...ali ličila je na tebe sa slike :D Doduše, imala je kosu malo iznad ramena....skoro do ramena. Plavu. I tako...ličila je na tebe.
I ja sam ti se nekada prividjao u gradu.. bar si tako pisala :D haha

Betty.. 4UM te je opasno uzeo pod svoje.. odmori glavu.. Chitaj Polikitin Zabavnik

kad rece "forum opasno uzeo pod svoje."
uzela ja da ucim danas.
i sve neki dijalekticki metod pominju. te dijalektika, te dijalekticki, te istorijskodijalekticki metod...a meni samo na pameti divlja u srcu...ona valjda pominje tu rec cesto...
i tako ja batalih ucenje i dodjoh na forum... :)

to je zbog slika forumaša
nikad ne klikćem na profile, ali kad nekog zapamtim, ondaK ga zapamtim i tako... :lol:

ej, čitala sam juče novine sve žive.....u Novostima je pisalo (a propo dijalektike) da je "časopis Treće oko zaslužan za promovisanje metafizike i psihotronike na našim prostorima" :confused: ĆEGAAAAA? :lol:

muzipuzi:
ne znam dogadja li se ovo samo zenama al ajd ja velim da ovde pitam...Desava li se vama kada da ste neku osobu negde videli i sa njom pricali na nekom mestu gde radi ili je tu slucajno bila i da je posle izvesnog vremena sretnete, ona vam se smeska pozdravlja vas a vi da se ubijete ne znate odakle je znate...Meni se to nekoliko puta desilo, veoma mi je neprijatno i pitam se zato nastane takva blokada...da li su nam te osobe nezanimljive ili smo mi nesto odsutni...tek bas je glup osecaj...
Dešava mi se... nevjerovatno glup osjećaj. Neko ti priča, govori pojedinosti, pita za roditelje a nemaš pojma ni ko je ni šta je. A da ja njega pitam za roditelje pa da mi kaže da nisu živi?! :? Al užas.
Inače, pamtim likove, ali imena nikako.

Imena ne pamtim, tu je problem kod mene. Likove pamtim. Desi mi se ponekad da sretnem nekog siti se kao nesto ispricamo..... rastanemo se... i ja se onda pitam kako se zove ta osoba...

Back