Književne večeri

Nisam, neko reče da je dosadna, pa odlučih da je ne pazarim. A moram da priznam da nisam ranije čula za njega...
No, ako je bio gost Narodne biblioteke, cenim da je ostavio neki primerak. Možda mi se posreći da dođem do njega pa pokušam...;)

Nisam, neko reče da je dosadna, pa odlučih da je ne pazarim. A moram da priznam da nisam ranije čula za njega...
No, ako je bio gost Narodne biblioteke, cenim da je ostavio neki primerak. Možda mi se posreći da dođem do njega pa pokušam...;)

I ja prvi put sada i videh coveka, malo mi je cudno njegovo ime jer se rimuje sa prezimenom, ali to nema veze.
Kako je moguce da smo coveka prosle godine preskocili?

Nikad nisam bio na književnoj večeri, ali ih zamišljam kao sastajalište udovica i bradonja u smeđim džemperima. Predrasuda, znam.
Pravo da ti kazem nisam ni ja, a ipak sam se udala:D
Rada ide na te veceri u nadi da ce maznuti neku knjigu ili da ce joj neko pokloniti ili prodati knjigu za dinar ( simbolicno)..
A i ona je udata;)
Ja idem tu i tamo na izlozbe pasa , ali i na neke izlozbe slika, na knjizevne veceri i dane, nikako.
Nisam sigurna da tamo idu udovice, pre usedelice. A muskarci su valjda obavezno autori:D

Odlazim na izložbe ukrasnih prepelica i likovne umetnosti, a i tada nikad na otvaranje, među blaziranu ''elitu'' koja podriguje na vinjak i kiselu, već samo kad nema žive duše (a to je već sutradan). Književne večeri podrazumevaju prisustvo drugih ljudi, tako da...

Jedno književno društvo organizuje čitanje poezije svake poslednje srede u mesecu u lokalu klub @house, u Dalmatinskoj 3... biće sad ove srede (verovatno izbegavaju veče pred prvi maj kad niko neće biti tu :mrgreen: ) pa ko želi može doći, u 21h počinje.
Neafirmisani pesnici, ofkors. Nije ništa spektakularno, u tri kruga se čita, i bude uglavnom manje od desetak učesnika, al ono, naiđe neko pa zasija :lol:

Jedno književno društvo organizuje čitanje poezije svake poslednje srede u mesecu u lokalu klub @house, u Dalmatinskoj 3... biće sad ove srede (verovatno izbegavaju veče pred prvi maj kad niko neće biti tu :mrgreen: ) pa ko želi može doći, u 21h počinje.
Neafirmisani pesnici, ofkors. Nije ništa spektakularno, u tri kruga se čita, i bude uglavnom manje od desetak učesnika, al ono, naiđe neko pa zasija :lol:
Kako prihvataju kritiku?

Kako prihvataju kritiku?

:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Odlazim na izložbe ukrasnih prepelica i likovne umetnosti, a i tada nikad na otvaranje, među blaziranu ''elitu'' koja podriguje na vinjak i kiselu, već samo kad nema žive duše (a to je već sutradan). Književne večeri podrazumevaju prisustvo drugih ljudi, tako da...
Ja tako idem u crkvu:)

Poslednje dve pesničke večeri na kojima sam bio napravio sam srranje, oba puta :lol:
Jednom smo se napili, izrigali i pokrali im krigle, a drugi put smo.... pokrali krigle :mrgreen: a uz to sam ja uzeo i jedan mali kaktus, koji se iz nekog razloga našao tu. Poezije se ne sećam. Kaktus je i dalje živ, jedna krigla u upotrebi, a drugu poklonih jednoj devojci, da kad god cevči pivo iz krigle, seti se mog pijanog osmeha... jes

Back