Knjižara 🙂

limunada

Buduća legenda
Poruka
38.947
Mislim da i knjige zaslužuju temu na šopingu.🙂
Da li ih kupujete,da li više volite kupovati u klasičnim knjižarama ili knjižarama antikvarnicama?Kupujete li knjige na uličnim tezgama?Ili vise volite narucivati preko neta?
Ja volim knjige i knjižare i mogla bih tamo biti satima.🙂
Volim i ulicne sajmove i sajmove knjiga,ali primjecujem da knjige i nisu bas jeftine.
Narocito one koje bih ja kupila.😂
Poklanjate li ih cesto ili dobijate na poklon?

Mislim da i knjige zaslužuju temu na šopingu.🙂
Da li ih kupujete,da li više volite kupovati u klasičnim knjižarama ili knjižarama antikvarnicama?Kupujete li knjige na uličnim tezgama?Ili vise volite narucivati preko neta?
Ja volim knjige i knjižare i mogla bih tamo biti satima.🙂
Volim i ulicne sajmove i sajmove knjiga,ali primjecujem da knjige i nisu bas jeftine.
Narocito one koje bih ja kupila.😂
Poklanjate li ih cesto ili dobijate na poklon?
Kupujem svuda. Na sajmovima, tezgama, online, ...ali najviše volim miris novih knjiga iz knjižare!
Poklanjam(za koga znam da voli) i često ih dobijam na poklon. Za mene je knjiga uvek dobar poklon! Retka stvar koja traje kao uspomena i kada je pročitaš. Tu ne možeš pogrešiti, ako već ne možeš potrefiti nečiji ukus.

Kupujem svuda. Na sajmovima, tezgama, online, ...ali najviše volim miris novih knjiga iz knjižare!
Poklanjam(za koga znam da voli) i često ih dobijam na poklon. Za mene je knjiga uvek dobar poklon! Retka stvar koja traje kao uspomena i kada je pročitaš. Tu ne možeš pogrešiti, ako već ne možeš potrefiti nečiji ukus.
I za mene je jedan od boljih poklona,mada ih ne dobijam bas cesto.🙂
Volim i da ih poklanjam,ali sam primijetila da vecini ljudi takav poklon nista ne znaci.

Trenutno čitam ovu,...nije loša knjiga. Poklon od moje genijalne prijateljice. 😁
IMG_20210818_140012.jpg

Back