Knjizara.com

Jesu oni dugo ali su prevaranti sto se tice cena.Cene su im ogromne.Oni nemaju svoju robu,nemaju knjige jer nisu klasicna knjizara,vec kupuju od drugih i preprodaju.Tako da ako negde ima neka polovna knjiga za 200 din oni ce je preuzeti i vama preusmeriti za 500.
To je uglavnom sa polovnim knjigama.Sa novim knjigama koje su vec u prodaji po knjizarama tu su vec realniji.Prodace vam knjigu koliko kosta zvanicno,ali onda nemate nikakav popust koji cesto daju same izdavacke kuce.
Sve u svemu preko njih nikad ne kupujem.

Fala obojici za informaciju. Samo sam htio biti siguran da cu kad uplatim, knjigu i dobiti, bez nekih majverzacija.

Sto se cjena tice, ***, to je biznis, svak gleda da zaradi. Posto nemam izbora a ne da mi se cekati do sljedece godine kad budem isao u Srbiju, onda moram na ovaj nacin. Glavno mi je da knjigu dobijem bez nekih problema.

Moje iskustvo je vrlo loše, tako da nikome ne bih preporučila kupovinu na knjizara.com.
Iako im je na sajtu navedeno da je rok ya isporuku 2-7 dana, knjiga i nakon 12 dana nije isporučena :/

Proizvod je plaćen i poručen 30.03. i nažalost zaposleni nemaju informaciju kada će knjiga biti isporučena.

Back