Knjigovodstvo

SanchyBejbe

Obećava
Poruka
94
Treba mi mala pomoc i preporuka.

Evo o cemu se zapravo radi:
vec par meseci imam na umu da upisem i zavrsim neki kurs knjigovodstva. Trazila sam po internetu i izbor je zaista veliki, ali tu se javlja problem, jer ne mogu da procenim koji je najkvalitetniji. Para mi nije zao, ali, slozicete se, da na ovu krizu bas i nije isplativo bacati pare na nesto ukoliko zaista ne vredi.

Pa eto, ukoliko je neko zavrsio neki takav kurs i bio zadovoljan istim. Ili, pak, zna nekoga ko jeste, bila bih vrlo zahvalna da mi priskoci u pomoc.

Hvala unapred. :)

Ja da imam koga od poznanika da pitam, sigurno onda ne bih ni otvarala ovde temu.

Sve je to slicno. Proguglaj, uporedi cenu, broj casova i naravno lokaciju koja ti odgovara, sve drugo je manje vise isto. Sad svi nude rad za racunarom, nesto malo teorije ostalo prakticni casovi, par skripti i tako to.

Ili pozovi ucesnike foruma da ti preko privatnih poruka preporuce neku agenciju.

Pozdrav. Ja sam ovih dana primila novu radnicu u agenciju, koja je završila kurs u Privrednoj Komori Novog Sada. I mogu vam reći - jako sam zadovoljna onim što je tamo naučla. Iako ne dolazi iz sveta knjigovodstva, vrlo lepo je savladala neke praktične stvari, ima jako dobre skripte, na koje se oslanja i ponekad je čujem kad telefonira profesoru da ga pita za nešto čega u tom trenutku ne može da se seti (što je jako dobar odnos profesor-učenik). ČUla sam da Komore to rade i u Nišu i čini mi se Kruševcu, ili Kragujevcu, za Beograd ne znam. Ali, raspitajte se, svakako, meni deluje OK.

Back