knjige...

Starac i more- Hemingvej(preko 80 puta)-nije greska u kucanju! :D
Price iz moje vetrenjace- Alfons Dode
Hobit- Tolkin
Beskrajna prica- Mihael Ende
Meseceva palata- Pol Oster

a toplo preporucujem:
Trava i korov- Goran Tribuson
Kolevka za macu- Kurt Vonegat
:wink:

Pa, bezbroj puta sam procitala Angusa, Princezin dnevnik by Meg Kebot, sve knjige Gradimira Stojkovica i sve Harry Pottere
Te knjige su strasno, strasno lake za citanje pa kad se dosadjujem, uzmem neku i procitam za jedan dan!
Ali nije da citam samo lagano stivo... :?

Preporucila bih svakom da procita knjige (ako vec nije): Mali princ, Galeb Dzonatan Livingston, Vodic kroz galaksiju za autostopere... za pocetak...

Ne namecem svoje misljenje, ali Galeba sam citala nekoliko puta u zadnjih pet godina... i svaki put knjigu sam drugacije dozivela...

Alexandra9:
Extreme_Girl:
Alexandra9:
Tatjanushka:
dakle: Koju ste knjigu procitali vise od 5 puta?
inace, ja nisam ni jednu :oops:

E ljudi kako mozete biti toliko lenji... Niste ni jednu knjigu procitali 5 puta?... Evo ja upravo sada citam knjigu ,,Vuk i tri praseta'' i to ne 5. nego 15. put... :lol: :lol: :lol:

Stigla sam do trenutka kada vuk oduvava kucicu od pruca i trske... :lol:

WOW!

... vidis kako sam ja vredno dete... :lol:

e pa i ja sam vredna! vuk i sedam jarica isto puno puta!i vec prestajem da se plasim kad vuk pokuca!

miss:
Alexandra9:
Extreme_Girl:
Alexandra9:
Tatjanushka:
dakle: Koju ste knjigu procitali vise od 5 puta?
inace, ja nisam ni jednu :oops:

E ljudi kako mozete biti toliko lenji... Niste ni jednu knjigu procitali 5 puta?... Evo ja upravo sada citam knjigu ,,Vuk i tri praseta'' i to ne 5. nego 15. put... :lol: :lol: :lol:

Stigla sam do trenutka kada vuk oduvava kucicu od pruca i trske... :lol:

WOW!

... vidis kako sam ja vredno dete... :lol:

e pa i ja sam vredna! vuk i sedam jarica isto puno puta!i vec prestajem da se plasim kad vuk pokuca!

Stvarno svaka vam cast! :shock:

Alexandra9:
Preporucila bih svakom da procita knjige (ako vec nije): Mali princ, Galeb Dzonatan Livingston, Vodic kroz galaksiju za autostopere... za pocetak...

Ne namecem svoje misljenje, ali Galeba sam citala nekoliko puta u zadnjih pet godina... i svaki put knjigu sam drugacije dozivela...

Ko je pisao"Galeba"?E da nisi procitala knjigu "Igra prokletstva"?Ja sad citam neki tezak horor,ziva sam se prestravila!E da sta ti se najvise svidja u "Malom princu"?Kako si razumela celu stvar? :? :P

Extreme_Girl:
Alexandra9:

Ko je pisao"Galeba"?E da nisi procitala knjigu "Igra prokletstva"?Ja sad citam neki tezak horor,ziva sam se prestravila!E da sta ti se najvise svidja u "Malom princu"?Kako si razumela celu stvar? :? :P

Galeba je napisao Richard Bah... Sta mi se najvise svidja u Malom princu?... Ufff... pa to se ne moze opisati u nekoliko recenica...
Ali hajde da pokusam... Sve se prikazuje kroz oci deteta, mnogi su zaboravili da gledaju svet na taj nacin... Tako je sve jednostvanije...

Evo sad sam otvorila tu ,,malu bibliju''... i potrazila recenicu koju tako volim: ,,Video sam jednu kucu od crvenih opeka, s muskatlama u prozoru i golubovima na krovu''... predivno...

Pa onda ono da je najteze suditi samom sebi... onda... Oci su slepe, treba traziti srcem... Ono sto je vazno to se ne vidi...

Treba cuvati to dete u sebi, ne dozvoliti da odrastes, i da pocnu da te zanimaju samo brojke, da imas svoju ruzu tamo negde medju zvezdama... I zato se ja ne ljutim kad mi neko kaze ,,dete''... naprotiv, ja sam tada srecna i tada kazem: ,,Jesam dete, i necu nikada da odrastem...''...

i to je to...

Back