knjige u igricama

Elchillax

Početnik
Poruka
7
Pozdrav svima pre svega, ne znam jel bila ova tema ili ne al nek ide zivot :hahaha:Kad kupite igricu da li citate upustvo iliti na engleskom manuel knjizice? ili volite da sami otkrijete ili gledate na twich-u ili na yt kako neko igra ili kako je neko presao igricu? Licno ja volim sam da istrazujem i da otkrivam.

Prilozi

• dd.jpg
    dd.jpg
    107,3 KB · Pregleda: 4
Ja sam pre "sto hiljada godina" išla u neke klubove i igrala Magic The Gathering :lol:
Bilo je ekstra društvo, često se i popilo malo usput i tako to...Sećam se da su one karte bile prilično skupe.
Nikada nisam čitala uputstva...Neke knjige jesam...Ne znam da li iko igra više te igrice, baš mi je žao ako ne...Posle sam prešla na online igrice...

Ja sam pre "sto hiljada godina" išla u neke klubove i igrala Magic The Gathering :lol:
Bilo je ekstra društvo, često se i popilo malo usput i tako to...Sećam se da su one karte bile prilično skupe.
Nikada nisam čitala uputstva...Neke knjige jesam...Ne znam da li iko igra više te igrice, baš mi je žao ako ne...Posle sam prešla na online igrice...
Imaju grupe na fb,okupljanje je četvrtkom ,doduše nikad nisam bio 😂 a i ne ogovara termin. Za knjige se slažem po meni neke su bolje nego igrice npr : diablo knjige ili warcraft knjige

Prilozi

• IMG_20240908_124147.jpg
    IMG_20240908_124147.jpg
    116,5 KB · Pregleda: 4
Imaju grupe na fb,okupljanje je četvrtkom ,doduše nikad nisam bio 😂 a i ne ogovara termin. Za knjige se slažem po meni neke su bolje nego igrice npr : diablo knjige ili warcraft knjige
Ahh i Diablo sam igrala i nešto malo i Warcraft...ali ne znam zašto me je nešto spominjanje knjiga povuklo na table game igrice :) Valjda nostalgija
Uglavnom o online igricama nisam čitala. Neke rpg igrice te vode jel u sav taj svet kroz priču i istoriju u okviru same igre.

Ahh i Diablo sam igrala i nešto malo i Warcraft...ali ne znam zašto me je nešto spominjanje knjiga povuklo na table game igrice :) Valjda nostalgija
Uglavnom o online igricama nisam čitala. Neke rpg igrice te vode jel u sav taj svet kroz priču i istoriju u okviru same igre.
pa mogli da napravimo neku grupu ovde za d&d 🤔? ili da odemo na tabletopiu i nesto nađemo za igranje za više ljudi 😊

Slabo danas dolaze ta uputstva uz igre, posebno što digitalne kopije sve više istiskuju fizičke.

Kod nas devedesetih i početkom dvehiljaditih takoreći nije bilo moguće naći originalni kertridž za Segu Megu ili disk za Soni keca koji su imali uputstvo u pakovanju. Ali da, volim da ih čitam i zato sam, počevši od kasnih dvehiljaditih (kad sam otkrio emulaciju, ROM-ove i sve što ide uz njih), poskidao sa neta dosta tih skeniranih uputstava, uglavnom za igre koje sam već igrao, čisto da vidim ima li u njima nečeg interesantnog ili nekih forica vezanih za igru za koje nisam znao. Jedina igra čiji sam original kupio i da je imala uputstvo bio je The Sims 2.

Ne volim da gledam te walkthrough video snimke na Youtube i Twitchu. Jedino kad zapnem u nekoj igri pa hoću da vidim kako se prelazi taj deo.

Back