"KNJIGE NE ČITAM DA NE OSLEPIM TOTALNO" Hit izjava Rade Manojlović:

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.497
Rada Manojlović kaže da ne može da čita knjige jer joj ne drže pažnju. Pevačica je poznata kao neko ko nema trunku kompleksa, neko ko je iskren i ne libi se da kaže ono čega se mnogi ustručavaju.

Njene iskrene izjave ubrzo postanu viralne, a mnogi se i positovećuju s njenim mišljenjem. Nova izjava pevačice definitivno je izjava s kojom su se mnogi složili kada je reč o knjigama.

Na pitanje koju knjigu je poslednju pročitala pevačica je imala malo duži odgovor, ali je sve razjasnila.

- Ju, ja i knjige i knjige i ja, ja nemam koncentraciju. Nisam smirena i ja kad čitam knjigu, meni je sve to izgubljeno vreme, ali čekaj da obrazložim zašto. Inače, imam milijardu knjiga i ja sve počnem i meni to ništa nije interesantno. Ja u stvari i ne znam šta želim od života, možda imam pogrešne knjige, ne znam. Sestra mi je donela neke bog te pita, sve nešto psihologija nešto... Meni sve to kreni-stani, natežemo se knjiga i ja ko će duže. Više volim film ili da je neka knjiga adaptirana kroz film. Obrazloženje je što ja noću mnogo radim i mene opušta nešto drugo. Stalno čkiljim u telefon i još mi samo fali da uzmem knjigu i oslepim totalno - rekla je Manojlovićeva u emisiji "Bez filtera".

Kurir.rs
1754421327702.png

Budući da je aktivna na mreži "Iks" gde često iznosi svoje teorije, svoja mišljenja i ubeđenja koja se razlikuju od većine, često napravi haos na mrežama.

U svojoj najnovijoj objavi Rada Manojlović pominje mrave i činjenicu da mi možda ne postojimo ako nas oni tako mali ne vide sa površine zemlje.

- Ako mravi ne mogu da komuniciraju sa nama, ne vide nas, ništa im ne značimo i ne zavise od nas, da li to znači da mi ne postojimo - glasilo je pitanje pevačice

Iako je često pevačica prozvana zbog nekih izjava, koje su po mnogima nepromišljene treba napomenuti da je ona studirala Ekonomski fakultet i da su joj u indeksu bile same devetke i desetke.

Kurir.rs
I kad neko kaze da Ekonomiju, Prava ili Uciteljski ne moze studirati bas svako, svako ko je sposoban umesto potpisa da stavi krstic na zvanicnom dokumentu... uzgred, te price o 10-kama i upisanim fakultetima su odavno price za malu decu koja citaju Kurir i slicno "stivo".

Inace, fasciniranje obrazovanjem nasih zvezda sa estrade (ne samo njih) je imalo potvrdu i u slucaju Zorice Brunclik. Svojevremeno je ona gostovala u nekoj TV emisiji kod Mire Adanje Polak, emisija nije bila nasnimljena nego direktno isla u program, mislim da je to bila Beogradska hronika negde krajem '80-tih, pocetkom '90-tih. Novinarka onako kako samo ona napadno zna se raspituje o privatnom zivotu i porodici tadasnje velike zvezde estrade i na kraju dodju do toga kako se kulturno uzdize, ali bas onako uzdize. Na pitanje jel cita nesto, zvezda onako zabaci kosu (da bi delovalo kako je pitanje u dushu dira) i kaze "naravno, citam, mnogo citam, stalno citam." A iz voditeljke 100 djavoli vire jer verovatno zna istinu pa pita "a sta citate, sta trenutno imate otvoreno na stolicu u kuci?".
Estradna zvezda sva zasija od srece sto je na kraju provalise kao obrazovanu i nacitanu zenu te ce to moci i da dokaze pa odvrati voditeljki "Citam, citam Tolstojevskog! Obozavam ga, Tolstojevski je moj omiljeni pisac.". Mira Adanja Polak nije registrovala sta je zvezda rekla, verovatno su pitanja bila unapred dogovorena pa je isla po tom dogovorenom spisku. No, Tolstojevski je postao hit u citalackom svetu Srbije, sutradan su mnogi isli u knjizare da traze nesto od Tolstojevskog, drugar koji je radio u Prosvetinoj knjizari Geca Kon na Knezu je na kraju poceo metlom tera iz knjizare bezobraznike koji su dolazili da se zayebavaju. A u mom drustvu dan-danas imamo to "tolstojevski" kada nije lepo da kazemo "praziluk iz boolje".

Ova pevaljka iz danasnje price je bar iskrena, kaze da nista ne cita jer su joj rekli da od toga moze da oslepi. Iskreno pre svega.

Poslednja izmena:
Rada Manojlović kaže da ne može da čita knjige jer joj ne drže pažnju. Pevačica je poznata kao neko ko nema trunku kompleksa, neko ko je iskren i ne libi se da kaže ono čega se mnogi ustručavaju.

Njene iskrene izjave ubrzo postanu viralne, a mnogi se i positovećuju s njenim mišljenjem. Nova izjava pevačice definitivno je izjava s kojom su se mnogi složili kada je reč o knjigama.

Na pitanje koju knjigu je poslednju pročitala pevačica je imala malo duži odgovor, ali je sve razjasnila.

- Ju, ja i knjige i knjige i ja, ja nemam koncentraciju. Nisam smirena i ja kad čitam knjigu, meni je sve to izgubljeno vreme, ali čekaj da obrazložim zašto. Inače, imam milijardu knjiga i ja sve počnem i meni to ništa nije interesantno. Ja u stvari i ne znam šta želim od života, možda imam pogrešne knjige, ne znam. Sestra mi je donela neke bog te pita, sve nešto psihologija nešto... Meni sve to kreni-stani, natežemo se knjiga i ja ko će duže. Više volim film ili da je neka knjiga adaptirana kroz film. Obrazloženje je što ja noću mnogo radim i mene opušta nešto drugo. Stalno čkiljim u telefon i još mi samo fali da uzmem knjigu i oslepim totalno - rekla je Manojlovićeva u emisiji "Bez filtera".

Kurir.rs
Pogledajte prilog 1766377
Ја сам је запамтио као интересантну особу када у доба ковид лудила није хтела да држи концерт уз ковид потврде.
Риспект :ok:

Back