"Knjiga utisaka"

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.212
Dragi moji, nedavno sam na šalteru u pošti, ali i na pultu u apoteci videla velike ukoričene sveske
na kojima je pisalo "Knjiga utisaka". Prisetila sam se da sam to isto videla i u salonu nameštaja
privatnog vlasnika.

Radujem se što je taj starinski način komunikacije preživeo i što živi i u ovo vreme tehnološkog
ali i svakojakih drugih čudesa.

Mislim da je "Knjiga utisaka" pravo mesto gde možete oceniti, proceniti sadržaj ovog našeg
"Pozorišta". Takođe, možete ukazati na greške i predložiti koje bi ste priloge želeli da imate
na ovom mestu.

Screenshot_10.png

Grlim vas sve redom
:vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Kod mene u firmi takođe imamo "Knjigu utiska".
Samo što,... ne može u njoj baš svašta da se piše.Samo lepe stvari,ofc! 😁

Razumem. Škakljivo je kada je ta knjiga u firmi...
Ali, mi nismo firma.
Došli smo ovde da se družimo i da razmenjujemo misli...
Naravno da je ukazivanje na neki nedostatak itekako dobrodošao!
Dobrodošla je i pohvalna kritika.
Sve može, osim nepotrebnog vređanja i "pCovanja"

Hvala na komentaru
:vzagrljaj:

Ja ne znam koliko su tu ljudi objektivni i koliko to zapravo citaju

Bila u jednoj prodavnici kod mene, ima ta knjiga, reko ajde sad cu da je otvorim da procitam da vidim sta pisr
Kada ono, kad ono, sve sami hvalospevi. Bezveze
Pa, jesu li zaslužili te hvalospeve?
Pravo da ti kažem, u koju god prodavnicu sada uđem, sve je kako treba, dostojno kulturnog čoveka...
Valjda smo se malo naučili da je ljubazno ponašanje u javnom sektoru od najveće važnosti...

Hvala JB na poseti!

Posle velikih napora i borbe,Forum Pozoriste je dobio konacno kvalifikovanu osobu da ga uredjuje i vodi.Epidemija kao rezultat sveopste Pandemije menjao je izgled i sadrzaj ovog mesta.Sada kada imamo tebe i smisao Pozoriste,imace pravi,neponovljivi odjek i privuci ce forumase koji vole i znaju sve i svasta o glumi,glumcima-icama,i imace i sami da nam postujuci ponude ,razlicita vidjenja,dozivljaje.
Hvala draga Soradze,Knjiga utisaka je odlicna zamisao.:zag::heart2::heart2:

Posle velikih napora i borbe,Forum Pozoriste je dobio konacno kvalifikovanu osobu da ga uredjuje i vodi.Epidemija kao rezultat sveopste Pandemije menjao je izgled i sadrzaj ovog mesta.Sada kada imamo tebe i smisao Pozoriste,imace pravi,neponovljivi odjek i privuci ce forumase koji vole i znaju sve i svasta o glumi,glumcima-icama,i imace i sami da nam postujuci ponude ,razlicita vidjenja,dozivljaje.
Hvala draga Soradze,Knjiga utisaka je odlicna zamisao.:zag::heart2::heart2:
Sunce moje, početak ovog tvog komentara, "Posle velikog napora i borbe"... me je podsetio na glumca Mlađu Veselinovića, inače supruga poznate komičarke Branke Veselinović... On nije dostigao popularnost svoje supruge, koliko se sećam, reditelji su ga uvek birali da igra neke pandure, vojnike u prvim redovima zbog njegovog dubokog glasa i krupnog stasa...

I tako... davala se priredba u Domu sindikata, pa i recital povodom nekog komunjarskog praznika u prošlom veku u kome je učestvovao i Mlađa...U pitanju je bila pesma koja veliča borbu i napore bosih i golih partizana u hladnoj zimskoj noći na nekoj planini naše domovine... spremnih i život da daju da bi savladali nadmoćnijeg zlotvora.

Mlađa izađe na scenu... Reflektor ga obasjava, sve okolo je mrak...

Recituje Mlađa svojim gromkim glasom:

"Deset na jednog u toj zimskoj noći...
A mi smo bili, a mi smo bili i gosi i boli"

Vidi mlađa da nešto ne štima, da mora da permutuje, pa ispravi:

"A mi smo bili i boli i gosi"...
I onda je bilo, a bogme i sada ima glumaca koji otimaju drugom leb iz usta...

Eto, ja se raspisala... Vadi me što je ova knjiga tolerantna, pa će da trpi sve...
Hvala ti na poseti
Grlim te...
:vzagrljaj: :heart2::heart2::heart2:

Poslednja izmena:
Pustila sam da proteku dani,da se tisinom u svetu u kom si stasala,i na ovim stranicama iskazes,odjekom lepote kojom si zadojena,i priustis nam saznanja,koja se ne uce cak ni na FDU. Hvala ti sto sa nama delis,ono sto sem u tebi ,mi na Forumu,nemamo gde pronaci.Tako si postala nas izvor,i mi cemo piti tu nepresusnu lepotu.:heart::heart::heart:

Pustila sam da proteku dani,da se tisinom u svetu u kom si stasala,i na ovim stranicama iskazes,odjekom lepote kojom si zadojena,i priustis nam saznanja,koja se ne uce cak ni na FDU. Hvala ti sto sa nama delis,ono sto sem u tebi ,mi na Forumu,nemamo gde pronaci.Tako si postala nas izvor,i mi cemo piti tu nepresusnu lepotu.:heart::heart::heart:

Možda postanemo i bolji i lepši i osetljiviji i svesniji...
Volela bih da se zavolimo i zagrlimo među sobom...

Ti i ja to već imamo...
Možda se i drugi pridruže...

Grlim te i hvala ti...
:heart2:

Poslednja izmena:
I gde bih da zastanem u ovim ulicama Pozorista,vec uz izlog "Knjige utisaka"?! Mesto na kome mogu da iskazem svoje utiske,i svoja vidjenja naseg forumskog Pozorista.
Potpuna transformacija u odnosu na nekadasnji izgled i sadrzaj postavki.Razlije toplinu,od miline citajuci i gledajuci.Pitam sebe zar nema nedostataka? I veruj - nema!
Ovo je unapredjenje i nase duhovnosti,ovo je razigrano mesto razlicitih sadrzaja,bas kao da cesto posecujemo RL.
Dajes sebe,to se oseca, u potpunosti a to se primeti i pogledom na brojnost posetilaca.U ovim danima "zatvorenosti" i nemogucnosti da cesto posecujemo Hram kulture,i da svoj naklon damo glumistu, omogucila si nama da se naklonimo,da aplaudiramo tebi, kao prenosniku dogadjanja sa dasaka koje zivot znace!
Cinjenica da repertoar otvaras za svaku predstavu posebno,pruzila si mogucnost interakcije sa tobom,kao u RL Pozoristu sa publikom.A to i jeste jedan od vaznijih ciljeva.
Mogu da se duboko naklonim i sa osmehom zadovoljstva aplaudiram tvojoj viziji,tvom izboru,tvom poznavanju zivota kada se Pozoriste dise.Nastavi samo tako...Ljubim te iskreno :heart::heart::zag:

Poslednja izmena:

Back