Knin: Napali goste kafića koji su gledali C.Zvezdu

• Začetnik teme Začetnik teme Emihs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Дакле може Србин у Хрватској али да носи хрватски дрес, слуша Томпсона, гледа хрватску репрезентацију и прича хрватски и изјашњава се као Хрват.То је океј Србин,све остале побити.То је та филозофија...

Докле више ћете Срби провоцирати, докле?!Одакле вам само право да гледате утакмицу? :mrgreen:
https://www.krstarica.com/vesti/region/knin-napali-goste-kafica-koji-su-gledali-c-zvezdu/
HOROR KOD KNINA! Pogledajte demolirani srpski kafić posle napada MASKIRANIH HRVATA SA MAČETOM NA SRBE dok su gledali CRVENU ZVEZDU! U BOLNICI ZAVRŠILO 5 SRBA I DETE (9) KURIR TV
Politika 22.08.2019.
U napadu koji se dogodio na Srbe u Biskupiji kod Knina za vreme trajanja utakmice Crvene zvezde protiv Jang Bojsa povređeno je jedno dete.

Sinoć je petnaestak maskiranih napadača sa mačetom upalo je u kafić “Buffet Petko” i tuklo goste koji su gledali utakmicu.
1955819_20190821-231831_ff.jpg

U to vreme u lokalu je bilo i ženа i dece, a u bolnicu je prevezeno ukupno pet Srba, među kojima i jedno dete (9), kao i vlasnik kafića koji je dobio udarac flašom u glavu.

1955817_20190821-231809_ff.jpg

Njegova supruga ima posekotinu na nozi.

Policija intenzivno traga za napadačima, ali ima indicija da nisu iz Knina i okoline.

++++++++++++++++++++++++
Болесна усташка стока не мирује ни једног тренутка........

Дакле може Србин у Хрватској али да носи хрватски дрес, слуша Томпсона, гледа хрватску репрезентацију и прича хрватски и изјашњава се као Хрват.То је океј Србин,све остале побити.То је та филозофија...

Србин по мери Хрвата ДАНЕ ЈОВА СУБАШИЋ

ЧИН 1
"Subašićev punac svojoj kćeri: "Zaklat ću te ako se udaš za Srbina"

ЧИН 2
"Subašić: Ja sam Hrvat i katolik"
http://www.hrvatskipravoslavci.com/...tolik-pravi-zadranin&catid=1:vijesti&Itemid=7

Bio je "neželjeni Srbin", a danas je junak Hrvatske
https://www.index.hr/sport/clanak/bio-je-nezeljeni-srbin-a-danas-je-junak-hrvatske/2008233.aspx

Zamisli da u okolini Beograda negde lupam u Batajnici neki likovi gledaju i navijaju za Hajduk i Dinamo šta bi sa nima bilo?Bilo bi isto ovo jer smo mi svi đuture balkanska stoka i retardirana gomiletina,još uvek yebiga mada su neki i ušli u EU ali džaba mentalitet je ostao balkanski onaj primitivan i zaostao
Nije iskljuceno da bi tako bilo, ali u Srbiji bi 95% naroda taj napad osudilo, dok mu se u NDH-ziji 95% naroda sto glasno, sto potiho, veseli.
To je ta sustinska razlika.

Ja sam apsolutno siguran.
Ово је неко село Богу иза ногу.Није исто гледати Динамо у Кнез Михаиловој у сред Београда јер то можемо сматрати провокацијом,просто већа је шанса да наиђе неки слупани Делија или Гробар или није ни битно.Али ово је нека бенигна кафанчура гдје се окупило пар вјероватно домаћих Срба ,породице жена ,дјеца, не навијача у буквалном смислу.Колико мораш бити напаћен да идеш улицом и музевириш по кафићима ко шта гледа и онда доведеш маскиране дивљаке да изударају те јаднике а поготово клинца од 9 година.

Ово је неко село Богу иза ногу.Није исто гледати Динамо у Кнез Михаиловој у сред Београда јер то можемо сматрати провокацијом,просто већа је шанса да наиђе неки слупани Делија или Гробар или није ни битно.Али ово је нека бенигна кафанчура гдје се окупило пар вјероватно домаћих Срба ,породице жена ,дјеца, не навијача у буквалном смислу.Колико мораш бити напаћен да идеш улицом и музевириш по кафићима ко шта гледа и онда доведеш маскиране дивљаке да изударају те јаднике а поготово клинца од 9 година.
Ti misliš da je to slučajno?
Šetali pa naleteli?

Ti misliš da je to slučajno?
Šetali pa naleteli?
Искрено не вјерујем ни да је провокација.Једноставно Срби из Хрватске навијају за Звезду, великог ли греха?
Изашли са породицом да гледају утакмицу, колико сам сконтао газда кафане чак и није Србин...

Искрено не вјерујем ни да је провокација.Једноставно Срби из Хрватске навијају за Звезду, великог ли греха?
Изашли са породицом да гледају утакмицу, колико сам сконтао газда кафане чак и није Србин...
Ne naša provokacija.
Nego njihov isplaniran napad.
Misliš da ne čekaju bilo koji povod da polupaju srpske glave?

Уосталом мени се чини да је провокација све што има везе са Србима.
За време СП у фудбалу прошле године Хрватска репрезентација се без проблема гледала по Београду.
Не памтим нити један инцидент...

Back