Knez Mihailovom ulicom...

Од петооктобарских промена улица је постала празна и безлична.Књижаре,којих је било неколико су приватизоване,што је финији израз за покрадене и сада у тим локалима власници,који су их стекли ко зна како стално смењују закупце.Више не постоји ни једно место,локал или човек за којег неко може да гарантује да ће сутра бити у Кнезу а због којег бих имао мотив да прођем или да га посетим.

Од петооктобарских промена улица је постала празна и безлична.Књижаре,којих је било неколико су приватизоване,што је финији израз за покрадене и сада у тим локалима власници,који су их стекли ко зна како стално смењују закупце.Више не постоји ни једно место,локал или човек за којег неко може да гарантује да ће сутра бити у Кнезу а због којег бих имао мотив да прођем или да га посетим.

da, meni je najzalije knjizare u zgradi palate albanije, ili ko zna kako se danas zove zgrada

tamo se prodaje neka bezlicna odeca, potpuno nevazna za narod, a sigurno i nema brojeva za one preko 70 kilograma

na pocetku knez mihajlove umesto duha srpske kulture stoji bezlicni i bezdusni staklenac, za tange i druga sranja. pametno u pitch...

163871_10150089522322370_843947369_5951829_8082334_n.jpg

Bas tako..a da ne pominjem ono prosjacenje ..to je vec neko pomenuo
i Knez mi je nekada sijao nocu ..sada mi je onako siv i mracan..prosto
da ga ne prepoznas..mnogo su zanimljivije njegove sporedne ulice

Back