Dr. House
Primećen član
- Poruka
- 916
Moje omiljeno mesto za setnju..
Sta vi volite kad prosetate ovom ulicom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
retko tu setam.ono sto tu volim su ulicni sviraciMoje omiljeno mesto za setnju..
Uh ne volim..cak i na kalis kad idem gledam da ne idem knezom..samo namenski u neku radnju da pogledam nesto od stvari..sve te blejacke ulice zaobilazim
salis se?
Volim svoj grad a posebno zadovoljstvo mi pricinjava da sednem negde na kafu i blejacim.
I jos ako mi je drustvo ok onda je to prava stvar...
Knez je nesto posebno...Budi u meni neke romanticne snove i uzdahe...
Ne znam zasto ali je tu sesti na bilo koju klupicu i zapaliti cigaretu takav filing da je to neverovatno.
Ko nema uspomena iz Bg-a nece ni osetiti tu draz Knez Mihajlove
Kako li je samo posebna -- sama pomisao na nju probudi u meni toliko emocija![]()
Volim svoj grad a posebno zadovoljstvo mi pricinjava da sednem negde na kafu i blejacim.
Ne znam zasto ali je tu sesti na bilo koju klupicu i zapaliti cigaretu takav filing da je to neverovatno.
Kako li je samo posebna -- sama pomisao na nju probudi u meni toliko emocija![]()
...sve isto ovako....![]()
" Blejacke "......definisi....
Кнез је био најлепши док није реновиран негде средином 80-их..а ја имам 100 година.
skroz si u pravu!dacu ti bonu.U toj Knez Mihailovoj ne znam da li su gori oni cigancici ili oni dusebriznici sto skupljaju jelte, priloge. Ne, ne, ipak su dusebriznici gori. Kad pomislim na Knez Mihailovu odmah se njih setim :-/
skroz si u pravu!dacu ti bonu.
uostalom,na negativi ima predivan post od ranjenog....toliko sam se nasla u njemu da sam se rastuzila.covek je apsolutno u pravu od prve do poslednje!