Klupa pamti

• Začetnik teme Začetnik teme kalis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S kim ste sedeli u školskoj klupi ,
a s kim provodili romantične trenutke na klupi u parku ?

Moji ''cimeri'' iz školske klupe su uvek bili neizmerno zabavne osobe, tako da mi je odlazak u školu bio baš zadovoljstvo ...:D

Bash su ti super teme:D, pogled, klupa, mogu i na romantiku da "idu":zaljubljena:
U osnovnoj shkoli sam sedela s devojchicom, koja mi je i danas drugarica, a u gimnaziji s jednim mnogo zabavnim i duhovitim dechkom:zper::D

rado se sjećam školskih dana...8 godina sam sjedila sa najboljom drugaricom...
a onda sa drugom najboljom drugaricom, u srednjoj...

a na klupi u parku nisam puno ljubavisala,,,on je bio dosta stariji, a ja mala... ja voljela parkić,a on ne baš...valjda mu bilo ladno da sjedi...:zcepanje:

Uglavnom su me nastavnici u osnovnoj stavljali da sjedim sa nemirnim djacima koji imaju lose ocijene,jer im je trebala `cvrsta ruka` a i das im pomognem jer sam bila odlican djak.

Nikada nisam pravila dramu oko toga,potpuno mi je bilo svejedno,a u srednjoj sa prijateljicama(mada sada sjedim sa mojim Dejom :heart: ),a bila sam jedno vrijeme sama u prvoj klupi jer sam najgora od sve djece.

Sedela sa drugaricom, u cetvrtoj klupi do prozora ,
sve cetiri godine srednje skole :D
Lepo smo se druzile, a posle je svaka otisla na svoju stranu.
Al zato sam sa drugovima koji su bili u poslednjoj klupi
i dan danas u kontaktu i cesto se vidjamo.
Uvek smo bili najveci zajebanti u odeljenju :mrgreen:

a u parku ista ekipa :super:

S kim ste sedeli u školskoj klupi ,
a s kim provodili romantične trenutke na klupi u parku ?

Moji ''cimeri'' iz školske klupe su uvek bili neizmerno zabavne osobe, tako da mi je odlazak u školu bio baš zadovoljstvo ...:D

Imala sam divne prijatelje kroz citavo skolovanje.U osnovnoj sa mojom drugaricom Dijanom.

Back