Klot - Frket

Све, све, али је дефинитивно најгоре кад родитељима оговараш мужа/жену.
То може да изазове велике проблеме а и муку родитељима.
Ти лепо одеш, искукаш се, фино ти, а они се нервирају...
И не знам да ли су ми гори мушкарци или жене који то раде. :neutral:

:eek: pa kolki piiip treba da budes za to
:zcepanje: mislim znam da ima takvih al ....ijaooo
8.gif

Немаш појма колико их има.
Заправо, ретко ко не ради то. :(

srecom u mojoj okolini jedva da to neko radi...mislim jedno je biti blizak sa roditeljima a drugo je to...napravis i sebi i njima problem zestok

jao pazi slucaj...drugarica istrtlja svasta pred kevom i caletom...cale istrtlja svojoj mami u selu..odu ta drugarica i decko u selo samo druga kuca nije te babe al je isto selo...na odmor malo par dana...baba dolazi da se naebe sve po spisku momku :dash::zcepanje:

Sve sto mi smeta kod decka kazem njemu i obratno. Mislim da je to stvar postovanja. On to zasluzuje da zna i nije fer da neko sudi o njemu. Drugaricama kazem kada imamo problem, ali kao sto su momci po prirodi kavaljeri i ne pricaju ruzno i lose o svojim devojkama kad su u konfliktu, tako smatram da i devojke treba da povedu racuna da se ne bi kasnije pokajale, jer se svasta moze reci u afektu. Rana koja zaraste, ostavlja oziljak... Ipak... Zato, oprez ;)

Sve sto mi smeta kod decka kazem njemu i obratno. Mislim da je to stvar postovanja. On to zasluzuje da zna i nije fer da neko sudi o njemu. Drugaricama kazem kada imamo problem, ali kao sto su momci po prirodi kavaljeri i ne pricaju ruzno i lose o svojim devojkama kad su u konfliktu, tako smatram da i devojke treba da povedu racuna da se ne bi kasnije pokajale, jer se svasta moze reci u afektu. Rana koja zaraste, ostavlja oziljak... Ipak... Zato, oprez ;)
Живиш у заблуди.

Све, све, али је дефинитивно најгоре кад родитељима оговараш мужа/жену.
То може да изазове велике проблеме а и муку родитељима.
Ти лепо одеш, искукаш се, фино ти, а они се нервирају...
И не знам да ли су ми гори мушкарци или жене који то раде. :neutral:
Zato nemojte da se udajete za takozvane Mamine sinove jer je to veliko sr...

ne.....drugarice se cesto ljute jer kao krijem svoj privatni,intimni zivot....a meni nekako suvisno da pricam i dobro i lose i bilo sta....prosto smatram da to treba da ostane i da se resi izmedju dve osobe o kojima je rec....

jel vi opletete po vasoj polovini sa drustvom?...a posebno me interesuje jel to radite al u negativnom kontekstu...

mislim razumem ja ono iznervira te posvadjate se bla bla...al sad bas da sednes s nekim i da ga ocrnis...meni je to grozno...stvarno...sad nismo svi isti al ja licno nisam nikad pozvala drugaricu i zalila se na decka...a vala ja im dodjem ko ispovedaonica...ok neka, jes da malo gusi al aj sad...al najfantasticniji su mi slucajevi kad se posvadjaju pa dodje pa mu izdeli epitete dok ga ogovara a vis sutra su opet zajedno golupcici :zaljubljena:....kako je to divno :dash:

svi mi pricamo o svojim partnerima...al mene interesuje na koji nacin vi to radite ?..i kosto rekoh, jel ogovarate u negativnom smislu?

meni su ca rekle da nisam interesantna :lol:, samo im pricam neke forice ...oce zenske vise akcije...nije zanimljivo dok ne krenem da kukam a one da mi izigravaju savetu :cistinaocare:...zemljo otvori se:dash:

Samo mogu da kazem da si bas faca.

Back