Klopa na brzaka

Док сам живео у Београду, поред зграде је била добра пекара. Нема брже хране од тога, поготову добар бурек (кога нисам окусио више од четири године)!

ovde mozemo da pricamo o jelima koje pravimo na brzinu.

sad sam bas bio u guzvi i u tortilju sam stavio sunku, sir, slaninu, kulen, origano, jaje i zapekao to sve i super je :D

1) Skuvaš pastu najbolje fusile, naseckaš crveni luk i krastavčiće,ubaciš tunjevinu i majonez i malo bibera...sve promešaš...salata 1 gotova za 10min koliko treba pasti
2) Skuvaš pastu, dodaš pršutu ili pečenicu suvu,čeri paradajz na pola,rukolu i fetu i sve preliješ maslinovim uljem...

Pivo je definitivno hranljivo u umerenim količinama, previše stvara kontra efekat.
Meni pre vožnje nije problem, jednom prilikom sam bio gladan ali ne previše, popio sam 3 tuborga 0,33 i zaustavila me policija, 0.11 je pokazao test.
Dakle sve regularno ali nismo svi isti, neko bi se osećao pripit posle jednog.
Inače ovako kući na brzinu volim sušenu slaninicu, još sad kad stigne i domaći paradajz.. Seoska idila :D

Sve vrste salata, npr
Izrendaš šargarepu , dodaš zelenu salatu , malo limunovog soka , malo maslinovog ulja , soli
Piletinu ( file ) isečeš što tanje , slaninicu takođe , propržiš slaninicu na gril tiganju , onda piletinu taman da dobije neki šmek , sve gotovo za 15 minuta .

Back