gost 439018
Aktivan član
- Poruka
- 1.530
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što ih obožavaš, nemaš šta drugo da radiš, moždaObozavam one dokone koga zanimaju klonovi i onog sto odma potrci da objavi ko je,pajser je kao bitan
Zato što si već imao interakciju sa prethodnom inkarnacijom i ko zna kako se razvijala. Da je inkranacija takva da zaboraviš prethodni život, onda bi sve bilo super. Ovako ispada kao podiebavanie.Zasto o de znaju da pridaju preveliki znacaj klonovima, tzv ljudima, tj bivsim forumasima koji su se vratili na ovom forumu
Zbog cega taj klon ako ti ne radi nista, prosot nervira te..
Zar nemate sta drugo da radite i oko cega drugog da se nervirate i kritikujete
Ne ispada kao, nego jesteOvako ispada kao podiebavanie.
Posto imas vec tako unapred ruzno misljenje o klonovima, ne pada mi na pametPa zato što ste ko višestruke ličnosti sa dijagnozama i dođete ovde da se lečite
Što je bivšem forumašu tolki problem da se vrati pod starim nickom il ako ne onda bar da se izjasni ko je da bi ostali znali s kim pričaju
Šta ste sad vi kao pametni i nešto iznad onolikog broja njih što pod jednim istim imenom piše ovde više od decenije? Pa niste, samo ste fejk a to niko normalan ne voli. Dođete u novom ruhu da izigravate nešto što u starom niste smeli il šta već.. Budi ono što jesi il ne budi uopšte, čemu tako jadne igrice
Imam sva prava da mi to smeta iako sam kratko ovde
A ti si kao postavljačica teme Klonovi mogla se predstaviš čiji si klon, red je.. Nema veze što te ja ne znam (možda ako te bilo u zadnjih godinu dana) budi fer prema onima koji te znaju ako si to u stanju uopšte
A inace forumasi koji nisu klonovi ne podjebavaju i nemaju debilne teme zajedno sa onima koji ih podrzavaju..Ne ispada kao, nego jeste
Pa ti lepo zaobiđeš svaku temu koja ti je debilna umesto tamo one šizofrenične paljbe po Miti nprA inace forumasi koji nisu klonovi ne podjebavaju i nemaju debilne teme zajedno sa onima koji ih podrzavaju..
A da inače si baš sad htela nego eto ja ti se namestila kao tupav izgovorPosto imas vec tako unapred ruzno misljenje o klonovima, ne pada mi na pamet
I ranije je bila ludnica od klonova, ali ovo sa ovim "gostima" i stotinama nikova, postaje debilno.Au koja je ovde ludnica xD
Mislim da mnogo zivis u nekoj zabludi i da si ohranicena te ne vidis lepo neku siru sliku i nadjes se meni da pametujes samo sto nemam isto misljenje sa tobom...ok kao..Pa ti lepo zaobiđeš svaku temu koja ti je debilna umesto tamo one šizofrenične paljbe po Miti npr
il bilo ko drugi da je.. kakvo je to zavođenje reda s tvoje strane, šta tačno izigravaš
A da inače si baš sad htela nego eto ja ti se namestila kao tupav izgovor
Pet meseci ćutiš znači planirala si to i dalje a to nije fer prema drugima.. Pusti mene opet kažem ja te verovatno ni ne znam pod starim nickom
E hvala! Najzad još neko ko tako misli.. i sme to i da kažeI ranije je bila ludnica od klonova, ali ovo sa ovim "gostima" i stotinama nikova, postaje debilno.
Колико плаћају?Obozavam one dokone koga zanimaju klonovi i onog sto odma potrci da objavi ko je,pajser je kao bitan
Мене највише брину Таба клонови.Zasto o de znaju da pridaju preveliki znacaj klonovima, tzv ljudima, tj bivsim forumasima koji su se vratili na ovom forumu
Zbog cega taj klon ako ti ne radi nista, prosot nervira te..
Zar nemate sta drugo da radite i oko cega drugog da se nervirate i kritikujete
Ne pametujem ja tebi ništa mislim ja za razliku od tebe ne zavodim red ovde nisam ni mod ni admin mogu samo da izrazim negodovanje kad mi nešto ne odgovara.. A to je fejk, mrzim ga i u realu pa tako i ovdeMislim da mnogo zivis u nekoj zabludi i da si ohranicena te ne vidis lepo neku siru sliku i nadjes se meni da pametujes samo sto nemam isto misljenje sa tobom...ok kao..
Ja sam imala jednog klona koji mi je takoreći bio umetničko imeE hvala! Najzad još neko ko tako misli.. i sme to i da kaže
Nisam znala da je od sada zavodjenje reda zapravo kad izneses suprotno misljenje, misljenje koje se ne podudara sa necijim..zanimljivo..Ne pametujem ja tebi ništa mislim ja za razliku od tebe ne zavodim red ovde nisam ni mod ni admin mogu samo da izrazim negodovanje kad mi nešto ne odgovara.. A to je fejk, mrzim ga i u realu pa tako i ovde
Ćao i tebi