Klonovi (visestruki nalozi)

zadovoljavajuc

Primećen član
Poruka
870
Iz dva ugla gledano:

1) Osobe koje to rade. Prave vise naloga. Koriste ih na na nacine, i iz pobuda, koje su im potrebne, i vide to kao opravdano.

2) Osobe koje detektuju. Bave se prepoznavanjem klonova. Razresavaju misterije koje (ne) postoje. Nesto potvrdjuju.

Mene zanima kakva je povezanost ta dva profila ljudi. Ili je to mozda isti profil?
Cemu sluzi uopste takvo ponasanje?
I odakle potice takva teznja?

Nema tu sta da se prica.
Nije kaznjivo imati vise e-mail adresa.
Nije kaznjivo imati uz svaku e-mail adresu nalog na forumu.

Kao da analiziras ljude koji imaju vise pari cipela, i druge ljude koji to detektuju.

"Mene zanima kakva je povezanost ta dva profila ljudi. Ili je to mozda isti profil? "

Ma vazi.
Pravo pitanje je sta je tebe nateralo da pokrenes ovako besmislenu temu.

Poslednja izmena:
... kada neko inicira paralelnu komunikaciju sa tobom i preko klona, u drugacijem svetlu- to prebacuje komunikaciju na sasvim drugaciji nivo ... pogotovo lazno predstavljanje sa pokusajem izvlacenja licnih informacija ...

ako se to moze staviti u isti kos sa razlicitim stilovima patika :roll:

Cemu omalovazavanje teme kada je to svakako jedna od pojava koja se sreca na ovim prostorima?

"Mene zanima kakva je povezanost ta dva profila ljudi. Ili je to mozda isti profil? "

Ma vazi.
Pravo pitanje je sta je tebe nateralo da pokrenes ovako besmislenu temu.

Znaci, ti si ona druga grupa - detektor. :ok:

~~~

Mislim, mogu i da prosirim temu ako vam je ovako dosadna.

Da li postoji neka veza izmedju opste uniformisanosti koju danasnja civilizacija pokusava da nametne (skoro na ivici kloniranja) sa time sto ljudi sami sebe kloniraju kroz naloge na internetu?

fenomenalna tema al' dzaba...

molio bih smodove da nam sucelje ovde nekoliko takvih kreatura koji obozavaju komunikaciju tipa sam sa sobom ili nas mnogo a jedan smo protiv onoga ili one pa da pojavnu manifestaciju svi komentarisemo naravno u okviru teme. ovako je neprepoznatljivost doticnih samo trzaj vise u grcu nesvesnog kod obicnih korsinika koji nemaju pojma da sede na stolici u 29-om i gde se nad njima smenjuju dobri ili losi forusmki preruseni satro psiho policajci savetodavnog tipa ili pak prekorevackog, prostackog, bezobraznog ili mozda onog smirujuceg koji sludjenog korisnika kobajagi stiti ili brani od zla svih njih kad prevrnu mantil svog raspojasanog ludila viselicja i gde se pogube dok orgazmicki nekog ne dovedu do toga da pobegne sa foruma.

fenomenalna tema al' dzaba...

molio bih smodove da nam sucelje ovde nekoliko takvih kreatura koji obozavaju komunikaciju tipa sam sa sobom ili nas mnogo
a jedan smo protiv onoga ili one
pa da pojavnu manifestaciju svi komentarisemo naravno u okviru teme.

ovako je neprepoznatljivost doticnih samo trzaj vise u grcu nesvesnog kod obicnih korsinika koji nemaju pojma da sede na stolici u 29-om i gde se nad njima smenjuju dobri ili losi forusmki preruseni satro psiho policajci savetodavnog tipa ili pak prekorevackog, prostackog, bezobraznog ili mozda onog smirujuceg koji sludjenog korisnika kobajagi stiti ili brani od zla svih njih kad prevrnu mantil svog raspojasanog ludila viselicja i gde se pogube dok orgazmicki nekog ne dovedu do toga da pobegne sa foruma.

:rotf:

ajd oterajte mene - bila bih zahvalna :mrgreen:

Back