Klonirani nickovi, smarachice forumashice...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mario80

Stara legenda
Poruka
81.188
Da, da... Stigne meni poruka na pp sledece sadrzine:

31.03.2007. (naslov pp-a) da pokusam
09:48 ASDFFDSA

Talenat je odlucio da bude bosanka pa josh i nepismena da bi zavarala svoj trag. Da slucajno ne provalim tupsonku :lol:

E volim ovu krstu kao par razgazenih kucnih papucha koje samo nazujem (konektujem) ...

Sta mislite o ovakvom kalibru. Odabrao sam ovaj pp jer je bahato glupav. Glupo je da navodim da nema ni jedan post na forumu od pre 5 dana... Prvo je meni jadna, pisala :lol:

mario80:
Da, da... Stigne meni poruka na pp sledece sadrzine:

31.03.2007. (naslov pp-a) da pokusam
09:48 ASDFFDSA

Talenat je odlucio da bude bosanka pa josh i nepismena da bi zavarala svoj trag. Da slucajno ne provalim tupsonku :lol:

E volim ovu krstu kao par razgazenih kucnih papucha koje samo nazujem (konektujem) ...

Sta mislite o ovakvom kalibru. Odabrao sam ovaj pp jer je bahato glupav. Glupo je da navodim da nema ni jedan post na forumu od pre 5 dana... Prvo je meni jadna, pisala :lol:

Zar svojim postom ne demantuješ devojku koja te je pohvalila i sam sebe srozavaš? Zašto bi ona bila glupa a ti pametniji od nje? Pretpostavljam da se Tebi, O UZVIŠENI, prvo javila zato što si joj bio simpatičan na slici koja je osrednja. Sada od te simpatičnosti ništa ostalo nije, već si još jedan papak u nizu sa kojim je kontaktirala. Tako i treba.
Toliko o tvom poštovanju žena, već ajde da odmah pljuješ po ženskom rodu i da dotični nazivaš tupsonkom.
S takvi izlivi nežnosti u Jevropu neće da može...

Mora, da je videla tvoju sliku u profilu...
a068.gif
...mozda te provalila, zna ko si, registrovala se da te upeca....a sta ako ima neku misiju...

U svakom slucaju sram te bilo.....kako mozes, da postavis Pp koji ti poslala javno...suvise si narcisoidan.....
a036.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back