Klokisha :)

ja nekako ne volim satove i nosim kad moram sad imam neki svoc.. ne znam nerviraju me nalickani mali satovi na nalickanim zategnutim zenskim nanoktiranim rukama sa sakoiranim laktom
:evil:
salim se 100 ljudi 100 cudi 100 zena,...

I ja imam alergiju na bizuteriju,tj. ne plemenite metale.....zato samo belo zlato ili srebro dolazi u obzir [ali to je vec investicija ne moguca za varenje],eventualno najkov gumeni satic[koji nikada ne skidam]

Inspirisana sam prof. deformacijom moje drage mame... :D
Koliko vam je bitan brend sata koji nosite? Ako jeste,koji najvishe volite?
Koliko ih imate?
Da li su oni za vas samo modni detalj ili vam je bitnije da je sat kvalitetan i da dugo traje?
Ja sam 6 godina nosila swatch kome se provideo mehanizam..bio je totalno lud i oboazhavala sam ga.. nakon toga,dobila sam Piere Lanier sa malo elegantnijom linijom... njega sam nosila 4 god... Trenutno nosim Jacqes Lemans i on je jednostavan,malo grub,onako kao mushki,ali mozhe da se kvasi i ima safirno staklo. :D
Kad sam bila mladja,sat mi je bio iskljuchivo modni detalj...na smajlija,srca...coca-colu chak :lol: Ali eto,thx to my mother... :) :)

Ja kupujem iskljuchivo najskuplje i najkvalitetnije stvari. Uvek se isplate. Dugo se koriste i ne ofucaju se. A marke najcesce biram na osnovu toga koje su zvanicno najbolje za odredjeni proizvod:znachi police za cvike, nokia telefon, caterpillar obutja, sallomon ranac...rocces roleri...bauer klizajlke...lisca ili la perla vesh i sl. Garderobu ne kupujem.
Jedino nakit kupujem uglavnom u crkvi tako da nije skup.

Ja kupujem iskljuchivo najskuplje i najkvalitetnije stvari. Uvek se isplate. Dugo se koriste i ne ofucaju se. A marke najcesce biram na osnovu toga koje su zvanicno najbolje za odredjeni proizvod:znachi police za cvike, nokia telefon, caterpillar obutja, sallomon ranac...rocces roleri...bauer klizajlke...lisca ili la perla vesh i sl. Garderobu ne kupujem.
Jedino nakit kupujem uglavnom u crkvi tako da nije skup.
Kakv to nakit kupujes u crkvi?:confused:
Satove volim inace,vece,muske modele,trenutno nosim diesel jos uvek sam u letnjoj varijanti,imam Cartier i jedan Breil koji nesto bas ne obozavam al mi dobro stoji...:roll:
Volim da pozajmim Tag Hauer od mm,bas je mocan...

Bas mi se svidja ovaj sat.
Ja dobila jedan swatch i moram da ga zamenim. Kako zameniti poklon, a da ne uvredite onoga ko vam je sat dao? :(:think: Kako se praviti da vam se poklon svidja?
Kako ne znam da lazem, niko mi vise nece donositi poklone.:sad2:

Pa ti reci ovako - bas mi se mnogo svidja ovaj tvoj poklon ali mi se malkice vise dopao ovaj za koji sam ga zamenila...ja se ne bih ljutila da moj poklon neko zameni za drugi model...

Inspirisana sam prof. deformacijom moje drage mame... :D
Koliko vam je bitan brend sata koji nosite? Ako jeste,koji najvishe volite?
Koliko ih imate?
Da li su oni za vas samo modni detalj ili vam je bitnije da je sat kvalitetan i da dugo traje?
Ja sam 6 godina nosila swatch kome se provideo mehanizam..bio je totalno lud i oboazhavala sam ga.. nakon toga,dobila sam Piere Lanier sa malo elegantnijom linijom... njega sam nosila 4 god... Trenutno nosim Jacqes Lemans i on je jednostavan,malo grub,onako kao mushki,ali mozhe da se kvasi i ima safirno staklo. :D
Kad sam bila mladja,sat mi je bio iskljuchivo modni detalj...na smajlija,srca...coca-colu chak :lol: Ali eto,thx to my mother... :) :)

zanimljivo, ali ne nosim sat.:neutral:

Back