klod frket i isidora bjelica

• Začetnik teme Začetnik teme kewa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakvi se idioti javljaju ovde sa komentarima...

Isidora je carica. Gde sve nije bila, sta sve nije prosla... Uvek ima da kaze nesto novo, zanimljivo, pametno, smesno... Kada pomislim na nju uvek se setim njene izjave:"Ja kuci ne psujem. To radim samo na televiziji!"
I mislim da svi ovi koji MRZE "Klot frket" zapravo nisu ni gledali tu emisiju. Svako ko je gledao emisiju kada su gosti bili Bora Corba, Basara i ne mogu da se setim ko jos, ne moze da kaze da je zadnjih godina gledao nesto smesnije od toga (bar sto se tice emisija). Secate li se zakljucka koji je saopstila mrtva ozbiljna:"Dragi gledaoci, ja sam zgranuta recnikom koji je koriscen u ovoj emisiji, ali smo bar saznali da ce na sledecim izborima pobediti PICK@!" :-) :-) :-)

A to sto ponekad sa nekom izjavom pretera, pa to je normalno! Ne moze svaki put da bude svakome po ukusu.

Ja licno mislim da svi oni koji se ovde pojavljuju i MRZE nekog poznatog, da su jednostavno zavidni na tudji uspeh. Prihvatam da je neko ne voli ili da nema misljenje, ali da mrzi, to ne razumem.

A oni koji komentarisu tudje noseve bi trebalo da okace ovde svoju sliku da bismo svi ovde mogli da se divimo bozanskoj lepoti njihovih cenjenih faca (i noseva)!!!

Back