tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
Ma salim se.o čemu se radi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma salim se.o čemu se radi
Једна познаница је изразито маљава. И бори се читав живот са длачицама по целом телу и лицу. Али их уредно уклања, нико не би ни помислио да има тај проблем. И прича нам како је била са мужем у неком друштву па се повела прича о томе шта их привлачи а шта одбија и каже њен муж:"Ја никада не бих могао бити са женом која је изразито длакава."Ma salim se.)) Komentarisem neku metodu ulepsavanja nogu koju nase koleginice forumasice ovih dana popularisu, onako detaljno, do te mere detaljno da recimo kolega Sebastian ne bi pozeleo da im predlozi "suncanje tabana".
)) Mislim da neke finese zenskog ulepsavanja treba drzati dalje od ociju javnosti, sto kaze jedna moja prijateljica, eks forumasica, "ne mora moj muz da zna koliki su mi brkovi".
))
Ma posle apstinencije (što bi naš narod rekao - kad upeče nejebica) ne obraćam pažnju, može da bude ko Andro Knego.ja ne bih ni sa umereno niti sa minimalno dlakavom samo glatko!!!!
Cekaj da ti moco uvali klobuh ispod trbuh .ja ne znam kako ti ova tema još uvek nije zaključanamožda el si stara legenda , pa da se ne stresiraš
a čula sam da je moco uvaljivač iz snova ♥Cekaj da ti moco uvali klobuh ispod trbuh .
cenim da su mi validnihjeri su ti validni izvori
Sta ja znam , moras ici licno da ti probusi tapetu .a čula sam da je moco uvaljivač iz snova ♥
pakujem kofer, al majke mi, i radujem seSta ja znam , moras ici licno da ti probusi tapetu .
izbegneš tapetekako izbeć klobuhe pri lepljenju tapeta?
takoe genijalko problem se ne rešava nego se uklanjaizbegneš tapete
hvala motzo (((:takoe genijalko problem se ne rešava nego se uklanja