Klobusi

o čemu se radi
Ma salim se. :))) Komentarisem neku metodu ulepsavanja nogu koju nase koleginice forumasice ovih dana popularisu, onako detaljno, do te mere detaljno da recimo kolega Sebastian ne bi pozeleo da im predlozi "suncanje tabana". :))) Mislim da neke finese zenskog ulepsavanja treba drzati dalje od ociju javnosti, sto kaze jedna moja prijateljica, eks forumasica, "ne mora moj muz da zna koliki su mi brkovi". :)))

Ma salim se. :))) Komentarisem neku metodu ulepsavanja nogu koju nase koleginice forumasice ovih dana popularisu, onako detaljno, do te mere detaljno da recimo kolega Sebastian ne bi pozeleo da im predlozi "suncanje tabana". :))) Mislim da neke finese zenskog ulepsavanja treba drzati dalje od ociju javnosti, sto kaze jedna moja prijateljica, eks forumasica, "ne mora moj muz da zna koliki su mi brkovi". :)))
Једна познаница је изразито маљава. И бори се читав живот са длачицама по целом телу и лицу. Али их уредно уклања, нико не би ни помислио да има тај проблем. И прича нам како је била са мужем у неком друштву па се повела прича о томе шта их привлачи а шта одбија и каже њен муж:"Ја никада не бих могао бити са женом која је изразито длакава." :lol:

A šta ako su tapete one grgurave, u fazonu španskog zida, pa ti misliš da bodeš klobuk, al malo prc-tvrdo, ne da se?
I kako onda drugovi pošten radnik samoupravljač da izadje na kraj s tim?

Back