kljucaonica

andja789

Elita
Banovan
Poruka
18.758
tema svekrva me podsetila na jednu pricu gde je..

ona virila kroz kljucaonicu od sobe i gledala sta rade sin i snajka..

pa me zanima.. kako bi vi reagovale da svekrvu zateknete ispred vasih vrata u toj pozi? :lol:

a za muskarce pitanje..kako bi vi reagovali da tako zateknete vasu majku? :mrgreen:

:bljak: Mada je sveki bila suviše cool za tako nešto... mislim još je ona sjajna, samo su opale šanse da nas zatekne bilo kako... A i kako da je zatekne neko u sred akcije? Mada je to onako, baš, baš bolesno...

Nemoguce je da mi se tako nesto desi ... pitanje je tipa, kako bi ste regaovali da otkrijete kako vam je majka ustvari britanska kraljica :D

Znaci sok gdje nestaje jedan svijet

pa me zanima.. kako bi vi reagovale da svekrvu zateknete ispred vasih vrata u toj pozi? :lol:

a za muskarce pitanje..kako bi vi reagovali da tako zateknete vasu majku? :mrgreen:

Situacija mi je potpuno nadrealna, pa o njoj ne mogu da mislim.

Međutim, danas sam saznala da je za vreme Henrija VIII u Engleskoj čitava dvorska svita stajala pred bračnim krevetom da bude sigurna da kralj i kraljica rade na projektu proizvodnje naslednika. Dobro, sad krevet je imao baladhin i nisu mogli sve da proprate, ali su na osnovu zvukova mogli da zaključe da li supružnici zabušavaju ili se stvarno odnose.

Eto, ako vam svekrva viri kroz ključaonicu, to je znak da brine o potomstvu, a ne o vašim erotskim pozama.

c7v-Pin-Up.jpg

Haha, sad sam se baš nasmejala. Taman sam htela da napišem da je moja previše kul za šijuniranje... ali pošto ima "tehnički" mozak tačno mogu da je zamislim da samo proverava dal je sve pod kontrolom :)

Evo zgodne prilike da se setimo starih običaja.

Svekrva posle prve bračne noći mladenaca, igra u dvorištu mašući krvavim čaršavom.

Oduvek me je interesovalo koliko je žena koje su se u to vreme udavale kao device stvarno bilo nevino...
Zato što se običaji možda i menjaju, ali ljudska priroda ne toliko...

Bože, Honduras, pa udavali su devojčice i pre nego što su stigle da ispolje polnu prirodu.
Čim se nazre rast grudi, odmah ih utrape u nečiji dom.
Jedna gladna usta manje.

Bolest ne bira,gospodju kod strucnjaka,na terapije uz dozivotnu zabranu prilaska gajbi gde stanujete - vidjanja u kaficu na sat,dva.

Odvratno.Nije bolest sve sto boli.

Joj, Boze :lol:

Meni se desilo, pre 100 god., da nam njegov tata upadne u sobu. Slucajno, doneo jos neke kolace :lol: Jadan covek! Njemu je bilo neprijatnije...

Zabrinuo bih se, mozda bih je i pitao da li je normalna.
Najverovatnije bih se i preselio sto dalje.

Sad sam te vido da spijuniras i vise nikad - to bi joj reko...sta drugo

Back