Nazovite tu opsednutost klistirima pravim imenom, a to je seksualna devijacija.
Možete do sutra da to pravdate navodnim zdravstvenim benefitima, ali istina je samo jedna. Vi to volite da radite, prija vam.
Guranje stvari u buljsona je vrlo popularno u prirodnjačkim krugovima, od kafe, MMSa, sopstvenog urina pa sve do guranja krompira i raznih drugih čvrstih predmeta.
Kratko i jasno, nema zdravstvenog opravdanja u tome, u pitanju je seksualni afinitet. Kupite lepo dildo ili vibrator, ne zavaravajte se.
I ja im to rekao odmah. Imaju ljudi analnu fixaciju po Frojdu pa to ti je.
Hej, a pogledaj ove ostale - "ni ti nisi bio kod urologa", a kako zena kada se poradja, pa da se ne ukaki na porodjaju pa uradi klistir...Ej a kako ovaj, e a kako ono i njemu morali klistir.
Da, pametnjakovici, tako je, nekada mora to da se radi. NEKADA. Pored lumbalne punkcije i gastroskopije, mislim da u celoj medicini ljudi najvise mrze da im se radi KOLONOSKOPIJA. Koja je upravo to - nabijanje creva 3 m dugackog u rektum i dodje ti sve to ileuma - zavrsnog dela tankog creva. A pre toga vrsite te "klistire" koji opravdano postoje, da bi lekar mogao da vam progura to crevo kroz celo debelo i deo tankog creva, kao i da ne bi bilo sadrzaja unutra, da bi video zidove creva lepo, i naravno da ne bi pao u nesvest od smrada.
Znaci za MEDICINSKE PROCEDURE KADA MORAS, cak i kada NE ZELIS, mora se raditi taj klistir. A vi, zdravi pravi sto imate analnu fixaciju i polovina ste latentno gej, pa volite da nabijate svasta sebi u rektum, dok je zenama tu "G tacka" smestena, ne morate da radite te klistire, a sigurno ne, jer cete tako izleciti tumor, "parazite koji imaju kandze poput divlje macke", zbog bilo kog drugog zdr. sistema van gastroenterologije.
Cak sam video ovu forumasicu koja propagira ovo da na psihologiji pise kako se tako leci i depresija. Ej bre ljudi da li vi znate sta je depresija? Depresija se ne leci tako sto nabijes kafu u rektum a posle nabijas dugacak krastavac ili bananu da "unistis parazite koji ti u crevima prave depresiju".
Vec je stvar skroz drugacija, i vi mesate uzrok i posledicu kao i obicno, kao i kod autizma, tako i kod depresije imamo ZA PSOLEDICU raznorazne senzacije u gastro-intestinalnom traktu, moze se javiti sindrom iritabilnog kolona, da lici cak i na Kronovu bolest, rak debelog creva, divertikulitisa ili ko zna cega. Creva mogu krcati, pretakati se, naduvati se, mzoete iamti zatvor, prolive, gasove....Jer je u crevima maltene jos jedan nervni splet.
Te ova psihicka stanja i poremecaji izazivaju senzacije i reakcije "crevnog sistema", a ne obrnuto - da su creva uzrok necega u glavi, te ako isperes crevo kao sto ispiras lonce za kafu, ako se "detoxikujes', ako promenis nacin ishrane vazan za creva i kolitise - da ces resiti i ono u mozgu, u glavi. To je jos jedna zabluda i mesanje uzroka i posledice.
Zbog toga mozemo videti propagiranja od raznih nadrilekara po internetu, u vezi autizma, kako su kobajagi osmislili "dijete" kojima se "leci autizam" jer smanjuju IBS (iritabilni kolon) kod dece i odraslih, te ako pogoduje crevima, mora da leci ono u glavi. To je najveca glupost moguca.
Il kad lece depresiju i autizam, nagovarajuci ljude da beze od tog vampira zvanog GLUTEN.
Urazumite se vec jednom i ne nabijajte nista u svoj rektum. Ako vam je bas do toga, izadjite iz ormara i priznajte da se bi, ili gej, a ako ste zensko, trazite od partnera analni sex. Kladim se da ce da pristane i da jedva doceka, iako u isto vreme na internetima trubi kako je to "neprirodno i nemoralno" dok rade gejevi.
- - - - - - - - - -
ni ti nisi posecivao urologa
Ja sam ga posecivao, i nije mi nista cackao oko rektuma.... Ne znam sta su to tebi tamo radili RODJO HAHA, izgleda da si ti upao kod nekog gej urologa

, koji odabrao tu struku iz istog razloga iz kog bi jedan moj prijatelj da je zavrsio medicinu izabrao specijalizaciju iz ginekologije