KLISTIR

jagodinko

Domaćin
Banovan
Poruka
3.083
Za one koji nisu upoznati sa blagodetima klistira, htela bih da kazem par reci. Klistiranje je za zdravlje i imunitet stavka pod obavezno. Kupanje creva leci organizam i psihu. Pogotovo ako jedete meso koje se duze zadrzava u debelom crevu, ili jos gore sirovo meso iz kojih mikroorganizmi i paraziti prelaze da stanuju u ljudskom organizmu, zarivaju kandze u creva i hrane se i losim i dobrim sastojcima. Klistiranjem se otklanjaju probavni problemi, nadutost, gasovi, hemoroidi. Pritisak nakon klistira je u savrsenoj normali, pospanosti nema, depresije nema. To je to, malo li je. Po meni je optimalno klistirati se jednom mesecno. Moze se izvoditi u raznim varijantama, crevom tusa, irigatorom iz apoteke koji je oko 1000 din.

Gomilu gluposti si iznapisala. "Klistiri" debelog creva su glupost alternativne medicine, i sluze samo kao otimacina para neobavestenim ljudima, plus sto jednoj dobroj grupi ljudi pravi izuzetne probleme u vidu grcenja creva, proliva, iritacije zida creva itd.

Dakle, NITI LECI, NITI NESTO SE POSTIZE POZITIVNO VAN PLACEBO EFEKTA, sigurno ne LECI ORGANIZAM a jos manje "LECI" PSIHU, a tek sto nema veze sa mozgom o imunitetu i boost-u imuniteta da ne pricam.

Previse hvalospeva, kao svi sarlatani sto rade, a u praksi premalo ucinka i + negativni efekti.

To klistiranje i "detoxikovanje" organizma su novotarije ssarlatana, u kojima prednajci sarlatanka kvazidoktorka Sladjana Velkov koja nagovara ljude da nabijaju kafu u analni otvor i guraju je u crevo, sto je ludost.
Ostali nabijaju neke cevke, pa nabijaju sebi vodu, sta reci, rade ljudi sebi amatersku kolonoskopiju takoreci, zbog vas sarlatana koji ih nagovarate i prisete gluposti da se tako jaca zdravlje i cuj nju - "psiha".

Meso se ne zadrzava "Duze u debelom crevu", ti i ne znas cemu sluzi debelo crevo. Kakvo zarivanje kandzi parazita u creva hahah imas totalnu spiku Sladjaninih svedoka, jedne nadrilekarske sekte, koja deli svoje dijagnoze, "lekove" i savete samo preko interneta, jer joj je oduzeta licenca za rad.

NARODE NE NAVLACI SE NA OVE FORE NEW AGE SEKTASA, NE DETOXIKUJ SVOJ ORGANIZAM, ZA TO IMAS JETRU, I NE KLISTIRAJ DEBELO CREVO, ONO JE EVOLUTIVNO UPRAVO TAKVO KAKVO TREBA DA BUDE.
A AKO SI ZAOSTAO I IMAS FIXACIJU U ANALNOJ FAZI PA TAKO SUBLIMISES NEKE SVOJE PODRAZAJE, E TO JE ONDA DRUGA TEMA, IZADJI IZ ORMARA I PRIZNAJ STA SI. Al nemoj sve i svasta da nabijas u svoje doope pod izgovorom zdravlja.

Eno, varaju ljude sad i da piju svoju mokracu. Znaci od ovih sarlatana nadrilekara nema gore.

Ima klipova na youtube, bas snimci rektuma raznih ljudi, razlike u stanjima i izgledu creva su sokantne. Pogotovo debelo crevo osobe sa rakom nakon hemoterapije, ono je crno kao rudnik. Nemam youtube na telefonu, postavicu sutra video.

Gomilu gluposti si iznapisala. "Klistiri" debelog creva su glupost alternativne medicine, i sluze samo kao otimacina para neobavestenim ljudima, plus sto jednoj dobroj grupi ljudi pravi izuzetne probleme u vidu grcenja creva, proliva, iritacije zida creva itd.

Dakle, NITI LECI, NITI NESTO SE POSTIZE POZITIVNO VAN PLACEBO EFEKTA, sigurno ne LECI ORGANIZAM a jos manje "LECI" PSIHU, a tek sto nema veze sa mozgom o imunitetu i boost-u imuniteta da ne pricam.

Previse hvalospeva, kao svi sarlatani sto rade, a u praksi premalo ucinka i + negativni efekti.

To klistiranje i "detoxikovanje" organizma su novotarije ssarlatana, u kojima prednajci sarlatanka kvazidoktorka Sladjana Velkov koja nagovara ljude da nabijaju kafu u analni otvor i guraju je u crevo, sto je ludost.
Ostali nabijaju neke cevke, pa nabijaju sebi vodu, sta reci, rade ljudi sebi amatersku kolonoskopiju takoreci, zbog vas sarlatana koji ih nagovarate i prisete gluposti da se tako jaca zdravlje i cuj nju - "psiha".

Meso se ne zadrzava "Duze u debelom crevu", ti i ne znas cemu sluzi debelo crevo. Kakvo zarivanje kandzi parazita u creva hahah imas totalnu spiku Sladjaninih svedoka, jedne nadrilekarske sekte, koja deli svoje dijagnoze, "lekove" i savete samo preko interneta, jer joj je oduzeta licenca za rad.

NARODE NE NAVLACI SE NA OVE FORE NEW AGE SEKTASA, NE DETOXIKUJ SVOJ ORGANIZAM, ZA TO IMAS JETRU, I NE KLISTIRAJ DEBELO CREVO, ONO JE EVOLUTIVNO UPRAVO TAKVO KAKVO TREBA DA BUDE.
A AKO SI ZAOSTAO I IMAS FIXACIJU U ANALNOJ FAZI PA TAKO SUBLIMISES NEKE SVOJE PODRAZAJE, E TO JE ONDA DRUGA TEMA, IZADJI IZ ORMARA I PRIZNAJ STA SI. Al nemoj sve i svasta da nabijas u svoje doope pod izgovorom zdravlja.

Eno, varaju ljude sad i da piju svoju mokracu. Znaci od ovih sarlatana nadrilekara nema gore.

druze mislim da kad ides kod urologa trebo bi to da izvrsis
a i porodjaj na carski isto se klistira
postoje procedure gde je to praksa

a sve sto spada pod alternativnu medicinu je pogresno a,kao i za prehladu sto ne pomaze kokosja supa

Kako si utvrdio i dokazao da pomaze kokosja supa? Mozda si bas tada gledao LED televizor, odn televiziju u njemu, pa te LED svetlost polarizovana izlecila zapravo, i to tvrdi alternativna medicina, nekim tamo bioptron laNpama?

Sto rece Muad, imas Top Shop svedocanstva i nista vise od toga, a to nije proces utvrdjivanja istine, niti ona baba iz reklame zaista napravila slatko koje stoji na stolu zbog kosmodiska, nego uzela 50e da to izbrblja.

Neadekvatna je rec "pogresno", mada i moze biti zaista pogresno ukoliko se osoba, teze obolela leci placebo glupostima atrosi vreme i nije jos uvek primenila na sebi DOKAZANO PRODUKTIVNO LECENJE, i zaista LEKOVE bez navodnika, za koje je dokazano DA LECE, sto za alternativnu medicinu NIJE DOKAZANO.

Sve sto spada pod ALTERNATIVNU MEDICINU JE PLACEBO GLUPOST, dakle ne leci vise od placebo efekta, a placebo efekat je laicki receno - tripovanje. Autosugestija i smanjenje psihosomatskih tegoba trenutno, smanjenje anxioznosti. Umisljanje da ti je bolje, cak i kada ti je objektivno gore.

Da nesto RADI i da je DOKAZANO DA LECI, ne bi ni bilo u druzini alternativne "medEcine", vec bi bilo u druzini konvencionalne medicine. Otud i alternativna "medEcina" - sve sto ne radi u konvencionalnoj medicini, i sve za sta nije dokazano, utre sebi put u alternativi, preko sarlatana i onda se prodaje kao alva obecavajuci cudesna izlecenja sa 0% negativnih efekata, i ovce onda potrce to da kupuju i upraznjavaju te idiotske alternativne novotarije, a BIOMAFIJA RAZVALJUJE KINTU.
Pogotovo oni iz homeopatije - Proizvode NISTA. NISTA + VODA, uzmu 0,001ml neke supstance i od nje naprave 100 000 litara "leka" i razvodne ga a "voda pamti" pa je sve to "lek" sada i ima magicna Yin Yang Vortex dejstva.

Evo ti tvoja "alternativna medicina", cak su i vasi toliko voljeni Rusi, priznali i objektivno saopstili saznanja do kojih je dosao CEO SVET, ili da kazem "taj zao truli zapad" :
Ruska akademija nauka: Homeopatija je LAŽ opasna po zdravlje
http://www.blic.rs/vesti/svet/ruska-akademija-nauka-homeopatija-je-laz-opasna-po-zdravlje/9780ebf

cus homeopatija je samo placebo a vakcine nastale na istom principu ( klin se klinom izbija), u istoj kuhinji i u istom veku nisu… prezivece homeopatija i ovu hajku zato sto je efikasnija za mnoge bolesti od klasicne medicine - pacijenti se sigurno ne bi okretali alternativi da im klasicna medicina pomaze…od nekakvih zvanicnih stavova vaznija su iskustva pacijenata koji je koriste - samo oni su kompetentni, ostali veze nemaju o cemu je rec…

homeopatija je u rusiji veoma popularna i nije zabranjena samo su neki ljudi u akademiji od kojih mnogi veze nemaju sa medicinom izneli svoje misljenje za koje su verovatno bili dobro placeni…musterije se ne preotimaju blacenjem konkurencije a bolesni ljudi imaju pravo da sami biraju gde ce i kako da se lece

klistir je ekstrmno ciscenje organizma... rusi kazu da se isti efekat postize heljdom i kefirom - 180ml kefira se pomesa sa kasikom heljde i kasicicom meda, ostavi da prenoci i pojede ujutru na prazan stomak...ova kombinacija je popularna u mnogim detoksikacijskim rezimima - tokom 5 dana za sva 3 obroka jedu se iskljucivo heljda i kefir a od tecnosti je dozvoljena samo voda i limunada

Kako si utvrdio i dokazao da pomaze kokosja supa? Mozda si bas tada gledao LED televizor, odn televiziju u njemu, pa te LED svetlost polarizovana izlecila zapravo, i to tvrdi alternativna medicina, nekim tamo bioptron laNpama?

Sto rece Muad, imas Top Shop svedocanstva i nista vise od toga, a to nije proces utvrdjivanja istine, niti ona baba iz reklame zaista napravila slatko koje stoji na stolu zbog kosmodiska, nego uzela 50e da to izbrblja.

Neadekvatna je rec "pogresno", mada i moze biti zaista pogresno ukoliko se osoba, teze obolela leci placebo glupostima atrosi vreme i nije jos uvek primenila na sebi DOKAZANO PRODUKTIVNO LECENJE, i zaista LEKOVE bez navodnika, za koje je dokazano DA LECE, sto za alternativnu medicinu NIJE DOKAZANO.

Sve sto spada pod ALTERNATIVNU MEDICINU JE PLACEBO GLUPOST, dakle ne leci vise od placebo efekta, a placebo efekat je laicki receno - tripovanje. Autosugestija i smanjenje psihosomatskih tegoba trenutno, smanjenje anxioznosti. Umisljanje da ti je bolje, cak i kada ti je objektivno gore.

Da nesto RADI i da je DOKAZANO DA LECI, ne bi ni bilo u druzini alternativne "medEcine", vec bi bilo u druzini konvencionalne medicine. Otud i alternativna "medEcina" - sve sto ne radi u konvencionalnoj medicini, i sve za sta nije dokazano, utre sebi put u alternativi, preko sarlatana i onda se prodaje kao alva obecavajuci cudesna izlecenja sa 0% negativnih efekata, i ovce onda potrce to da kupuju i upraznjavaju te idiotske alternativne novotarije, a BIOMAFIJA RAZVALJUJE KINTU.
Pogotovo oni iz homeopatije - Proizvode NISTA. NISTA + VODA, uzmu 0,001ml neke supstance i od nje naprave 100 000 litara "leka" i razvodne ga a "voda pamti" pa je sve to "lek" sada i ima magicna Yin Yang Vortex dejstva.

Evo ti tvoja "alternativna medicina", cak su i vasi toliko voljeni Rusi, priznali i objektivno saopstili saznanja do kojih je dosao CEO SVET, ili da kazem "taj zao truli zapad" :
Ruska akademija nauka: Homeopatija je LAŽ opasna po zdravlje
http://www.blic.rs/vesti/svet/ruska-akademija-nauka-homeopatija-je-laz-opasna-po-zdravlje/9780ebf

utvrdila je tvoja ikona nada macura i svi oslati lekari koji kazu da antibiotici ne pomazu,vec savetuju sto vise tecnosti,supe i cajeva,limun,znaci TECNOST SUPE CAJEVI LIMUN=ALTERNATIVNA MEDICINA KOJA DELUJE

utvrdila je tvoja ikona nada macura i svi oslati lekari koji kazu da antibiotici ne pomazu,vec savetuju sto vise tecnosti,supe i cajeva,limun,znaci TECNOST SUPE CAJEVI LIMUN=ALTERNATIVNA MEDICINA KOJA DELUJE
Ok je to kome pomaze, ali to nije ovo o cemu pricamo.

U USA je donesen zakon ( novembar 2016) da na pakovanjima tih homeopatijskih "lekova" mora da stoji da ne postoje nikakvi naucni dokazi
da taj preparat stvarno leci neku bolest, cak na nekima mora da stoji da se radi o homeopatskim saznanjima iz 18-og veka i da moderna medicina
ne priznaje te lekove.

Ok je to kome pomaze, ali to nije ovo o cemu pricamo.

U USA je donesen zakon ( novembar 2016) da na pakovanjima tih homeopatijskih "lekova" mora da stoji da ne postoje nikakvi naucni dokazi
da taj preparat stvarno leci neku bolest, cak na nekima mora da stoji da se radi o homeopatskim saznanjima iz 18-og veka i da moderna medicina
ne priznaje te lekove.

agencija za hranu i lekove je majka mara tamo

Nazovite tu opsednutost klistirima pravim imenom, a to je seksualna devijacija.

Možete do sutra da to pravdate navodnim zdravstvenim benefitima, ali istina je samo jedna. Vi to volite da radite, prija vam.

Guranje stvari u buljsona je vrlo popularno u prirodnjačkim krugovima, od kafe, MMSa, sopstvenog urina pa sve do guranja krompira i raznih drugih čvrstih predmeta.

Kratko i jasno, nema zdravstvenog opravdanja u tome, u pitanju je seksualni afinitet. Kupite lepo dildo ili vibrator, ne zavaravajte se.

Možete do sutra da to pravdate navodnim zdravstvenim benefitima, ali istina je samo jedna. Vi to volite da radite, prija vam.

Guranje stvari u buljsona je vrlo popularno u prirodnjačkim krugovima, od kafe, MMSa, sopstvenog urina pa sve do guranja krompira i raznih drugih čvrstih predmeta.

Kratko i jasno, nema zdravstvenog opravdanja u tome, u pitanju je seksualni afinitet. Kupite lepo dildo ili vibrator, ne zavaravajte se.
ni ti nisi posecivao urologa

agencija za hranu i lekove je majka mara tamo
Ne, to je neka drzavna insitucija koja se bavi zastitom potrosaca pa su zabranili ove reklame
za lekove koji lece sve i svasta, a ne lece nista. Znaci da ti proizvodi nisu zabranjeni, ali mora
da stoji na njima upozorenje , a upozorenje u prevodu " laza i paralaza".

a koja je razlika kad izlazi vece vnogo a ulazi manje za ciscenje

I ja im to rekao odmah. Imaju ljudi analnu fixaciju po Frojdu pa to ti je.

Hej, a pogledaj ove ostale - "ni ti nisi bio kod urologa", a kako zena kada se poradja, pa da se ne ukaki na porodjaju pa uradi klistir...Ej a kako ovaj, e a kako ono i njemu morali klistir.

Da, pametnjakovici, tako je, nekada mora to da se radi. NEKADA. Pored lumbalne punkcije i gastroskopije, mislim da u celoj medicini ljudi najvise mrze da im se radi KOLONOSKOPIJA. Koja je upravo to - nabijanje creva 3 m dugackog u rektum i dodje ti sve to ileuma - zavrsnog dela tankog creva. A pre toga vrsite te "klistire" koji opravdano postoje, da bi lekar mogao da vam progura to crevo kroz celo debelo i deo tankog creva, kao i da ne bi bilo sadrzaja unutra, da bi video zidove creva lepo, i naravno da ne bi pao u nesvest od smrada.

Znaci za MEDICINSKE PROCEDURE KADA MORAS, cak i kada NE ZELIS, mora se raditi taj klistir. A vi, zdravi pravi sto imate analnu fixaciju i polovina ste latentno gej, pa volite da nabijate svasta sebi u rektum, dok je zenama tu "G tacka" smestena, ne morate da radite te klistire, a sigurno ne, jer cete tako izleciti tumor, "parazite koji imaju kandze poput divlje macke", zbog bilo kog drugog zdr. sistema van gastroenterologije.

Cak sam video ovu forumasicu koja propagira ovo da na psihologiji pise kako se tako leci i depresija. Ej bre ljudi da li vi znate sta je depresija? Depresija se ne leci tako sto nabijes kafu u rektum a posle nabijas dugacak krastavac ili bananu da "unistis parazite koji ti u crevima prave depresiju".

Vec je stvar skroz drugacija, i vi mesate uzrok i posledicu kao i obicno, kao i kod autizma, tako i kod depresije imamo ZA PSOLEDICU raznorazne senzacije u gastro-intestinalnom traktu, moze se javiti sindrom iritabilnog kolona, da lici cak i na Kronovu bolest, rak debelog creva, divertikulitisa ili ko zna cega. Creva mogu krcati, pretakati se, naduvati se, mzoete iamti zatvor, prolive, gasove....Jer je u crevima maltene jos jedan nervni splet.

Te ova psihicka stanja i poremecaji izazivaju senzacije i reakcije "crevnog sistema", a ne obrnuto - da su creva uzrok necega u glavi, te ako isperes crevo kao sto ispiras lonce za kafu, ako se "detoxikujes', ako promenis nacin ishrane vazan za creva i kolitise - da ces resiti i ono u mozgu, u glavi. To je jos jedna zabluda i mesanje uzroka i posledice.

Zbog toga mozemo videti propagiranja od raznih nadrilekara po internetu, u vezi autizma, kako su kobajagi osmislili "dijete" kojima se "leci autizam" jer smanjuju IBS (iritabilni kolon) kod dece i odraslih, te ako pogoduje crevima, mora da leci ono u glavi. To je najveca glupost moguca.

Il kad lece depresiju i autizam, nagovarajuci ljude da beze od tog vampira zvanog GLUTEN.

Urazumite se vec jednom i ne nabijajte nista u svoj rektum. Ako vam je bas do toga, izadjite iz ormara i priznajte da se bi, ili gej, a ako ste zensko, trazite od partnera analni sex. Kladim se da ce da pristane i da jedva doceka, iako u isto vreme na internetima trubi kako je to "neprirodno i nemoralno" dok rade gejevi.

- - - - - - - - - -

ni ti nisi posecivao urologa

Ja sam ga posecivao, i nije mi nista cackao oko rektuma.... Ne znam sta su to tebi tamo radili RODJO HAHA, izgleda da si ti upao kod nekog gej urologa :D, koji odabrao tu struku iz istog razloga iz kog bi jedan moj prijatelj da je zavrsio medicinu izabrao specijalizaciju iz ginekologije :cepanje:

I ja im to rekao odmah. Imaju ljudi analnu fixaciju po Frojdu pa to ti je.

Ja sam ga posecivao, i nije mi nista cackao oko rektuma.... Ne znam sta su to tebi tamo radili RODJO HAHA, izgleda da si ti upao kod nekog gej urologa :D, koji odabrao tu struku iz istog razloga iz kog bi jedan moj prijatelj da je zavrsio medicinu izabrao specijalizaciju iz ginekologije :cepanje:
Kod mene u NemackU ti drmnu neku anesteziju pre koloskopije pa od plezira nista:zcepanje:
A plezir oko praznjenja creva dva dana pre koloskopije nije los jer oslabis barem jedno kilo jer ili povracas od nekakve gorke soli ili kakis retko,
a obicno ide u duetu.
Jedan je moj drug izabrao ginekologiju, mnogo se kajao jer tu nema nikakvih uzbudljivih momenata:D

haha pa ni ne znas kako se vrsi pregled prostate:hahaha:

Back