Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel zabranjeno mastati?!Ima li ovde nekih drugih tema osim klinki? Zasto vas toliko loze te klinke. Nije mi jasno kako lika od 50 godina moze naloziti maloletna devojka
Ne burazeru, ja kolko sam citao ovde sta pisete spominju se devojke od 16 17bukvalista si..pod klinkom za nekog od 50 godina je i zensko od 25 god..al dobro, novi nick nova glupa tema..idemo dalje..
Ja prvi put cujem za toNe burazeru, ja kolko sam citao ovde sta pisete spominju se devojke od 16 17
jes, citas nas 10 godina i sad si odlucio da se registrujes...pricas gluposti...Ne burazeru, ja kolko sam citao ovde sta pisete spominju se devojke od 16 17
Ne, nisam citao 10 godina, citam vec nedelju dana dve znaci sve same teme o tomejes, citas nas 10 godina i sad si odlucio da se registrujes...pricas gluposti...
Ne, nisam citao 10 godina, citam vec nedelju dana dve znaci sve same teme o tome
ljubomoran na koga i šta?2007, jesi ti to ljubomoran?
zakljucaj i ako ne nastaveUkoliko nastavite priču o maloletnim osobama, zaključaću temu
Ukoliko nastavite priču o maloletnim osobama, zaključaću temu
Nisi smešan, ako mi ne veruješ slobodno možeš da pretrazis da su likovi pisali kako im je najlepse sa devojkama od 16 17 godinakako sad to..on rece da unazad vec nedelju dana samo cita teme o maloljetnicama...
Ako postoje postovi o maloletnim osobama, želela bih i ja da ih vidim..kako sad to..on rece da unazad vec nedelju dana samo cita teme o maloljetnicama...
De si vido klinke?Ima li ovde nekih drugih tema osim klinki? Zasto vas toliko loze te klinke. Nije mi jasno kako lika od 50 godina moze naloziti maloletna devojka
NeshPlaše se da vide svoj odraz u ženi svojih godina
Pošto ne živim ovde i ne mogu sve da propratim... Takvi postovi o malolefnicima se prijavljuju i brišu uz eventualno davanje opomeneNisi smešan, ako mi ne veruješ slobodno možeš da pretrazis da su likovi pisali kako im je najlepse sa devojkama od 16 17 godina
Pošto ne živim ovde i ne mogu sve da propratim... Takvi postovi o malolefnicima se prijavljuju i brišu uz eventualno davanje opom