Klinke iz komsiluka - kako odoleti

Ја мислим да је ту главна фора у неиживљеној младости.
Отприлике, нису ми дале школске па ће сада "чико" нечему да "научи" клинке...
Иако за добрар секс нису битне године моја искуства говоре да жене око тридесете и старије најбоље знају знање...
Има и изузетака међу млађим, 22 - 23 године али само изузетака.
А те испод 18 се углавном труде али не знају да се дају...

Nemam reci kakvih sam se gluposti ovde nacitala....Ja sam prva koja ima 17 godina, nisam napucana ali vodim racuna o sebi.Kontam da postoje ribe tj. devojcurci koje su napucane svaki put pa cak i kada idu do prodavnice.Okruzena sam takvim ribama svaki dan i jeste u pravu ste ima onih koje bi sve dale samo da budu sa starijima ali imajte jedno u vidu te koje zele da imaju starije momke one ih jure samo ako imaju para.Ja sam iskreno prva koja voli starije(razlika oko 5-6 godina)ali ako volim starije i ako imam decka koji je stariji od mene necu mu "dati" kako se to popularno kaze nego lepo ako me voli dok ja ne kazem NEMA.

joj...pa znate kako...nije stvar u napucavanju,sredjivanju....mislim jeste,ali npr.ja nisam takva...hahah...to svi kazu a...?mislim da muskarca vise moze da uzbudi pogled,nego tange koje vire iz pantalona...(mislim ne kazem da tange ne odrade posao,ali...:)ja imam 17 godina,i volim starije muskarce......hm...nije dzabe ovaj nick,a?:)salim se...i nije to zbog love,ne...jednostavno se palim na starije tipove i to je to....:)
mada ne kazem....ima i devojaka,tj.klinki koje su nepodnosljive i lude za glupavom zeljom da budu ribetine...
ali nemam nista protiv razlike u godinama...nikako...:)

Secam se,osnovna skola..sedimo na klupicama,tzv blejka,i filozofiramo o zivotu.potegne se topic kao i ovaj ovde,i dodjemo do zakljucka da nase skolske vole samo ove starije srednjoskolce "droljetine" da prostite na izrazu kako su bile oslovljavane..elem,posle par godina,desetak,sedim sa drustvom (izmenjena postava) i opet dodjemo do toga,i sada je izraz samo promenio imenicu,ali ostane isto znacenje "sponzoruse".

I ja sednem i razmislim,Majka mu stara,i ja sam bio srednjoskolac,mogu da budem solidan sponzor,a nikad,nikad mladju od sebe nisam imao..i uvek sam hteo da ih volim.ili da bar verujem u to...Jesam li ja lud?Moguce.Volim svoje stavove.A i starije moras manje da ubedjujes :)

ah, muškarci su pedofili i uvek će biti... Bez uvrede momci... Genetske predispozicije... xe ex xe... I ja koja imam 18 god volim tipove do 7-8 godina starije od sebe ( zato sto su mi vrsnjaci na nivou deteta od 5 god), ali nikad ne bih bila sa tim tipovima iz prostog razloga zato sto sam za njih klinka i dete, a zna se sta traže takvi koji su sa njima- sto ja naravno necu da dam tako lako( za sada jos nikako)-xe xe xe... Tako da se zaustavljam samo na masti- ima ok tipova 3-4 god starijih od mene... Uf, a moram priznati da sam se žešće ložila na tipa koji je 11-12 god stariji od mene, da zlo bude veće i on na mene... Non stop gleda u mene... Pravi Apolon... au, ali naravno da nisam smela ni da ga pogledam... Mislim sta može jedan 30 godisnjak da traži sa klinkom od 18 god... Al sviđao mi se žestoko... Ne poričem- volim starije tipove ali sebi ne dozvoljavam da im pruzim to zadovoljstvo da me iskoriste. Stoga sve pocinje i zavrsava se u mojoj glavi... A u njihovoj sta je, mogu zamisliti...

Back