Клинци "навијачи"

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Јесте ли икада били или познавали или гледали "навијаче", кад кажем навијаче са наводницима мислим на клинце који само хоће да се туку, да буду део опасне екипе и деца улице и бетона😆🤣

У једном периоду живота негде око првоф-другог средње дебела већина момака мојих година је триповала навијаче. А навијачи су само кад глуме мајмуне по улици, јер на стадионе не иду, а и ка диду, иду да сее мајмунишу а не да гледају свој тим...
1694434856458.png

ljudi imaju potrebu da ispolje to
i treba im to omoguciti
dakle u kontrolisanim uslovima sa potpisanim vlastitim pristankom
nek se ubijaju i bodu i kolju do mile volje
Значи изађеш на улицу са уговором и ономе кога оћеш да умлатиш даш да потпише и кад потпише почиље фајт😆

Значи изађеш на улицу са уговором и ономе кога оћеш да умлатиш даш да потпише и кад потпише почиље фајт😆
ne mladicu vec zakonski uredis potrebe i prava ljudi koji vole da se medjusobno ubijaju od batina
istovremeno poostris kaznenu politiku

i sto bi se onda neko tukao na ulici kada za to dobije 10 godina robije
kada lepo moze da se ubija na mrtvo po zakonu u kontrolisanim uslovima

cak se to moze i oporezovati

То је посебна психа.

Сећам се давно је било, прилази ми лик кога знам из краја и пита ме да ли ми се неко замерио тих дана јер му се тако бије неко.

Просто такви ликови увек траже разлог и навијање је само "оправдање"

То је посебна психа.

Сећам се давно је било, прилази ми лик кога знам из краја и пита ме да ли ми се неко замерио тих дана јер му се тако бије неко.

Просто такви ликови увек траже разлог и навијање је само "оправдање"
Ево мој најбољи друг сад кад је био летос, купио боксер и све тражи неког да пребије. Питам га "брате и сад да пребијеш неког, како ћеш се осећати?" , он каже не знам

Ево мој најбољи друг сад кад је био летос, купио боксер и све тражи неког да пребије. Питам га "брате и сад да пребијеш неког, како ћеш се осећати?" , он каже не знам
Ма он је хтео да га испроба.
Али је проблем што може да налети на неког ко жели да испроба пиштољ.

Нек удара у крушку.

Ма он је хтео да га испроба.
Али је проблем што може да налети на неког ко жели да испроба пиштољ.

Нек удара у крушку.
То сам му ја реко, још имамо крушку, но он оће да добије "риспект" на песнице, да зазиру малко од њега

Не добија се респект боксером.
Само страх док га неко не лупи иза чошка циглом у главу.
То сам му и ја реко ал џабе. Но, није он та навијач прича. Он само пуно слуша црначког репа па оће мало да живи тај "гето лајф"

Back