klimaks

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam ni ja sada baba servis, jer se baba servis pretvorio u prababa servis, grozozo je sve a mene panika već hvata od jeseni i virusa.
Mislila sam da više ni ne angažujem moju mater jer se ona svaki put razboli posle klinca, čisto da bi mi duže trajala... ovako... evo ne znam šta raditi.
Verovatno ću angažovati neku devojku po potrebi ili ću se prosto izbahatiti sa bolovanjem :sad2:
Pa da, za roditelje je sad bitno da i oni ne kljoknu, da se drže i da su samostalni.
To po potrebi je idealno, da bi išli i u vrtić, ali ne znam da li može da se nađe žena kojoj takav posao odgovara.

Javi mi zivota ti za te afrodizijake :lol:
Od onake zene pretvorih se u amebu
Čitala sam davno knjigu o afrodizijacima, mislim od Izabele Aljende. Njih nekoliko je prikupljalo materijal za knjigu, njen žmu i prijatelji i kaže svi su pomahnitali od samog učestvovanja u projektu, ne od isprobavanja recepata.
U to se i ja uzdam, jer mi padaju na pamet egzotični sastojci koje bi me mrzelo da nabavljam čak i kad bih znala kako. :lol:

ako su ti se shebali hormoni vratice se zelja cim sredis hormone : )
mene je otkrice da mi fali progesteron preporodilo, toliko da ni maku nisam probala : ))

ako su ti se shebali hormoni vratice se zelja cim sredis hormone : )
mene je otkrice da mi fali progesteron preporodilo, toliko da ni maku nisam probala : ))
Eto...
Cenim da su hormoni jer mi je i ciklus podivljao već nekoliko meseci, a to se ranije nikad nije dešavalo. Bitno i da znam šta je da ne projektujem na druge stvari.

isto se i meni desilo, ciklus podivljao a meni je tacno u sat, plus sam jednostavno primetila da se nesto desava, poznajes svoje telo i sebe, ali nisam imala pojma sta
idi kod dr i proveri, nemoj se muciti bezveze i projektovati na ko zna sta

Pa da, za roditelje je sad bitno da i oni ne kljoknu, da se drže i da su samostalni.
To po potrebi je idealno, da bi išli i u vrtić, ali ne znam da li može da se nađe žena kojoj takav posao odgovara.
Ima devojke, srednjoskolke, ili zene u penziji, nezaposlene koje zele da rade... cuvaju decu po satu.
Kod nas je 250 din sat, pa koliko ti treba dnevno, dogovoris se

Back