Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 58.313
Tapke su?Aha, na svoju vodenicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tapke su?Aha, na svoju vodenicu.
Tapke su?
Ahaa, onda znam, to i ćize blizeklekne se na stepeniste , stave se po dve tri slicice svaki igrac i onda rukama tapkaju po gomili. koje se "lajbe" okrenu sa lica na nalicje taj ih kupi ... simpaticna hazarderska igra za decu od 6-12god...![]()
Ahaa, onda znam, to i ćize blize![]()
Što od 6 do 12zipa ovo
yt opis jbt ...
To je sramno zanimanjepa to i ono "lopova lopova"jer u Sarajevu niko nece da bude drot
![]()
A Murga?To je sramno zanimanjea niko i ne može biti od Sarajlija, sve lopovi.
On je natjeran, garantA Murga?
Kada nije bilo kompjutera, moralo se snalaziti. No secam se, ko god da je kupio spektruma ili komodora, svi su radje blejali u igru...
Na pocetku su i one igre na malim uredjajima bile interesante, one sa ekrancetom i fiksiranim kretanjem. A o igraonicama
sa pravim igrama da ne pricam...
Naravno da se ne igraju, pa ulicom danas ne mozes da prodjes a ne da se igras, na trotoarima parkirani automobili a ulicom voze ludaci.Ne secam se kada sam videla zadnji put decu da se igraju na ulici ili izmedju zgrada
Vidjala sam ih da igraju fudbal ali ostale igre koje smo mi igrali .nisam
Naravno da se ne igraju, pa ulicom danas ne mozes da prodjes a ne da se igras, na trotoarima parkirani automobili a ulicom voze ludaci.
Ali kada udjes u ulicice gdje je saobracaj usporen realnom preprekom, dovoljna je znacajna uzbrdica i krivina pa da gospoda ne moze da razvije brzinu, uvijek ces naci klince kako se igraju, voze bicikle i slicno.
Djeca su satjerana u igraonice i ogradjene parkove. A ona su uvijek savrseno sposobna da se prilagode. Nekada su pravili krpene lopte, pa igrali lastis i klikera po zemlji, danas vise sa tobogana po igraonocama
penzionisan jos 1984. na sred olimpijadeA Murga?
Možda zato što su stručnjaci mislili da bi deca nekoliko godina trebalaNe secam se kada sam videla zadnji put decu da se igraju na ulici ili izmedju zgrada
Vidjala sam ih da igraju fudbal ali ostale igre koje smo mi igrali .nisam