gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам шта бих рекла. Нити сам била тута-мута, нити једна од оних које су већ у осмом имале момка. Била сам одличан ђак и бавила сам се гимнастиком.
Све је било врло једноставно тада.
Не знам шта бих рекла. Нити сам била тута-мута, нити једна од оних које су већ у осмом имале момка. Била сам одличан ђак и бавила сам се гимнастиком.
Све је било врло једноставно тада.
Ti si gimnastičarka? To je baš lepo.
Tad je bilo jednostavno, ali sada nije. Hej, 53 000 postova za 3 godine.
Припадала сам клики пушача. И градских шетача.
Zaboravila sam da su pušači klika, i to kakva!
Збиља смо се некако поделили на тај начин. И то смуцање, за разлику од кућевних типова.
Nije da ih nije bilo, ali nisam se grupisala sa njima...uvek sam bila most između ovih-onih, ovakvih-onakvih, drugima sam uvek prilazila pojedinacno i uspevala da uspostavim potrebnu komunikaciju...nije mi bio problem da se zauzmem za sebe i za druge ako procenim da je to neophodno..bila sam glasna (bez problema sam jasno iznosila svoje stavove i misljenja), revolucionar, pa niki nije ni smeo da me dirne...mogli su samo da mi pricaju iza leđa..![]()
Kad ste bile u školi (osnovnoj, srednjoj): da li su postojale razne klike devojčica? Koji tipovi? Da li ste vi bili u nekoj od ovih grupica, i kakvoj?
I, ako se sećate nekih zlih devojčica, da li ste ih srele kasnije u životu? Kakve su sada?
e al dosla ja u bgd, na faks i prva godina studenjak..kaze meni jedan prijatelj, ima jedna iz xy(gradicgde sam odrasla)..i kaze ime i prezime..cuj, pa brate nije ti ta iz xy ja sve znam . ma jeste jeste...ok, aj da je vidimToe ono čega se plašu, zavidu iz Zavidovitja, i žeke duđu, a ne može..toe kao klan..
Kad ste bile u školi (osnovnoj, srednjoj): da li su postojale razne klike devojčica? Koji tipovi? Da li ste vi bili u nekoj od ovih grupica, i kakvoj?
I, ako se sećate nekih zlih devojčica, da li ste ih srele kasnije u životu? Kakve su sada?
U osnovnoj je bilo takvih.
Jedna je veoma rano smatrala sebe ribom, imala punoletnog momka i maltretirala one koji joj se nisu divili. Nisam je nikada više srela, a možda i jesam, samo ne znam. Mislim da je ona od onih koje ne možeš ni prepoznati nakon par decenija.
Bila je još jedna slična, ali ona nije bila zla. Nju nisu morali svi da obožavaju.
Uvek sam imala najbolju drugaricu, i mali krug onih sa kojima sam se družila. Nisam bila kolovođa, ali nisam trpela ni da me neko vodi.
Bavila sam se sportom, i tamo je bilo slično.Par onih koji mi sasvim odgovaraju, par onih koji nikako ne, i sredina.
Najlepše mi je bilo na fakultetu. Nekoliko prijateljstava za ceo život.![]()