Kliberenje,kikotanje, smejuljenje...dobro raspolozenje ;-)

• Začetnik teme Začetnik teme Nesi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uf jeste poneshto ali sad se ne secam. ipak vi niste naivni ovde.
ne ynam bas sam se neshto smejala onako ali vise pomalo nisam bas umrla od smeha
ebilo mi je malo ja neshto pevam u horu kao u crkvi to znate i sad mi dali da pevam visoko kao to je za mene. i onda ide neka visoka nota i oni svi oko mene ooooo a ja onako nekako malai jadna i meni smeshno kao oni tu ozbiljni a ja debil i malo sam se smehnula kao mali shilja
ne znam nije upecatljivo ali mi je ta slika predamnom sada.
sad sam ok josh nisam pocela da lazem ali nisam daleko ici cu ipak na sektu u subotu tj bilo bi dobro za mene. visione dodji i ti pricala sam ti mozda je toza tebe a tman ces im postavljati nezgodna pitanja tebe nije nishta blam a ja sam sisetina
poshto kao placa se ali ne kontam koje su sankcije ako ne platis, prebiju te ili shta
ali naravno ja placam..pa cu vas da hushkam
bog ce me kazniti joj ali sam ja bre jaca od svih, shatro
a istina je da nisam ali mislim sada da jesma. kad napisem nisam jaca ,mislim da sam jaca
a kad napisem da sam jaca, onda to ne mislim
kontradikcije de god se okrenesh
:I

sta ste se uvatili za cigu, prvi napisao pa svi zanjim
eee general i sledbenmici

e uskoro se sada gasim sada se gasim treba da odem?

shto nisam uvek super..hm
mada mozda i nisam...
ratluk sa BERGAMOT'om to je neko vino..shto su tako precizni majke mu.. ne znam sta mi je jos bilo smeshno...aaaa evo ona strvinova pesma
ne znam nisam odavno se upiskila od smeha a bas je to dobro..to sam radila u pubertetu, mislim oko 15 godine zadnjiput. ok bilo je i kasnije ali ne hcesto

Nesi:
Hehehe...nasmejala sam se doktoru koji je morao da sije "bulju" pacijentu koji se sam isekao iz dosade :shock:...a on "vrhunski" hirurg, pa sve vreme psuje sta ga snadje...:lol:

jao covece i ja sam se cackala iz dosade pa su me shili, lezhala sam sa onko-zhenama. razocarala sam multipla skle, ex profesorku, kojoj su operisali sisu i nije mogla da prica, shto nisam pustila muziku.
to sam vec pricala moja burna istorija. oh
uopste mi se ne pise vise ovako...ne znam
pola tri majku mu kako mi uvek treba ovoliko sati meni nije jasno..sad sam se usporila

sh.i.t

ne mogu da se setim sta mi je bilo smesno zasto

Back