Klerofasizacija Srbije na delu: Obraz protiv umetnosti

Obraz,pokreti kao i ove čudnovate organizacije za prava treba ukinuti i javno objaviti da su štetne za Srbiju jer iskorišćavaju trenutno previše slobode i manipulišu labilnim ljudima i pridobijaju ih za svoje ciljeve.U normalnim uslovima takve organizacije i pokreti su marginalizovani i nikoga ni ne zanimaju a i nesmeju da se pojavljuju.Sada su se ohrabrili,izašli u javnost i kao traže svoja prava ili bore se kao za dobrobit Srba,a u stvari prave probleme normalnim ljudima u Srbiji.

Da smo drzava, sljam iz obraza bi bio obrazovan a samim time i samosvestan pa ne bi prljao Beograd. Tada sekta ne bi ni postojala.
Па нема вас човече.....Колико чујем Образ вас чека свако мало..и ви само претите иза тастатура..а када треба да се појавите дође специјала...

Ево, овим путем позивам све демократе...које су лаке на куцкању тастатуре да се коначно стисну и "обрачунају" са нама националистима...
:rotf::rotf::rotf:

Да видим како то ви радите!
Јаничари!

Па нема вас човече.....Колико чујем Образ вас чека свако мало..и ви само претите иза тастатура..а када треба да се појавите дође специјала...

Ево, овим путем позивам све демократе...које су лаке на куцкању тастатуре да се коначно стисну и "обрачунају" са нама националистима...

Јаничари!

pa sad...to ti je bit civilizacije; sta ima normalan coek da se bakce s...Obrazom"
kad vec placa porez...mislim, treba i panduri da rade svoj posao :lol:

Јаничари!

Tvoja kriza identiteta je toliko progresivna da je došla do nivoa kada počinješ da se identifikuješ sa jednim cjelokupnim pokretom :(

pa sad...to ti je bit civilizacije; sta ima normalan coek da se bakce s...Obrazom"
kad vec placa porez...mislim, treba i panduri da rade svoj posao :lol:

Па када прете људи....да ће да бију, шамарају и сл...треба стајати иза претњи..увек лако лапрдати...ех...да је на речима..ми Срби би завршили као прваци света у сваком могућем спорту!

Tvoja kriza identiteta je toliko progresivna da je došla do nivoa kada počinješ da se identifikuješ sa jednim cjelokupnim pokretom :(

Човече..ја немам покрет ја сам Србин Хришћанин..и једино СПЦ слушам..све остало су политичари који за час се окрену..истина ДСС због Коштунице поштујем али нисам члан..мада гласам за њих!

Ima ovakvih gluposti i elemenata za krivicno gonjenje jos na smehotresno-tragicnom sajtu tzv. pokreta Obraz, koji ovakvim izjavam dokazuju kako nemaju ni obraza, ni casti, ni postenja.Gomila talibana srBsko-klerikalne provenijencije koji, srecom, jesu i ostace do kraja svog mizernog i bednog postojanja, samo marginalna grupa onih koji ne mogu da smuvaju devojku ili se ostvare u poslu, a najcesce oboje.

Moje pitanje je: zasto drzava jos uvek nije zabranila postojanje ove klerofasisticke organizacije?

A otkud ti znas da li oni mogu da smuvaju devojku ili da se ostvare u poslu :hahaha::rotf:

Pa ne mozes ni ti pa stal te ja prozivam ovde sto nikad nisi imao devojku?ne :mrgreen:

Па када прете људи....да ће да бију, шамарају и сл...треба стајати иза претњи..увек лако лапрдати...ех...да је на речима..ми Срби би завршили као прваци света у сваком могућем спорту!

pa sad...kad prijete...mislim, zavisi kako prijete
npr. ja kad prijetim fino kazem; zvacu...pandure :)

pa sad...kad prijete...mislim, zavisi kako prijete
npr. ja kad prijetim fino kazem; zvacu...pandure :)

Онда и зовеш полицију...али када неко прети да ће те бије, онда човек очекује да ће он да се бије..а не 1000 специјалаца које је добио по политичком основу од тадића или дачића!

Bravo, goxy.:) Napali su rezisera filma Plasticni Isus, koji je upravo proveo dvadeset godina u bunkeru jer je izrazito antikomunisticki...kakve dileje, majko moja...:hahaha::hahaha::hahaha:
Sve je jako relativno...Setimo se drugog svetskog rata i tzv.futurizma;)Radi se o pokretu u umetnosti koji je veličao Borbu i ''Novi svet''...Jedan deo je otišao u levo i taj deo je proganjan,jedna je otišao u Desno i postao oficijelni umetnički spouksmen za poredak,konkretno fašizam...
fascist_poster_1.jpg

corps-cubo-futuriste-marinetti02.jpg

Pre par nedelja u skupštini Srbije se mogao čuti Zoran ''Krasnići'' kako poziva ljude da slušaju 357 i Trulu Koaliciju,što će im navodno otvoriti oči...357 ok ,oni su uvek bili u klerofašističkom fazonu,ali Koalicija je levičarski bend,koji ima dota dobrih pesama...Tj.negde do 1996.-e kada su objavili ''Zašto me mrziš(jer volim Šešelja'')...Do tada su imali isključivo ANTI-VERSKE i PACIFISTIČKE pesme...takođe u pitanju je vrlo dekadentan bend bez želje za ozdravljenjem nacije u stihovima svojih pesama,kao što su ''Prerezane vene'',''Mrzim ljude'' i slično:cool:
http://4.***************/_cbb3gO-vV4g/SHf6x_7jwjI/AAAAAAAAARw/7VrYeva6yXo/s400/382px-TrulaKoalicija_Sekuritatea.jpg

Онда и зовеш полицију...али када неко прети да ће те бије, онда човек очекује да ће он да се бије..а не 1000 специјалаца које је добио по политичком основу од тадића или дачића!

pa sad...zovem i ne pricam da cu da se bijem ako netju (a netju...)
a ti panduri...jbga, placamo porez za njihove platje tako da...ne vidim zasto
ne koristiti njihove...usluge :)

Back