gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Pa ako svi to uradimo eto i performansa na forumu...
aaaa...ne, ne
ne zove se to tako...mislim, to sa...krsticima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako svi to uradimo eto i performansa na forumu...
aaaa...ne, ne
ne zove se to tako...mislim, to sa...krsticima![]()
Hipokrizija na delu.
neka neki umetnik napravi performans "Seksualni život Zorana Đinđića" pa da vidim:
1. Obrazovce kako napadaju umetnika jer se bavi bljuvotinama
2. Demokrate i liberale kako brame slobodu govora i izražavanja
Па нема вас човече.....Колико чујем Образ вас чека свако мало..и ви само претите иза тастатура..а када треба да се појавите дође специјала...Da smo drzava, sljam iz obraza bi bio obrazovan a samim time i samosvestan pa ne bi prljao Beograd. Tada sekta ne bi ni postojala.
Па нема вас човече.....Колико чујем Образ вас чека свако мало..и ви само претите иза тастатура..а када треба да се појавите дође специјала...
Ево, овим путем позивам све демократе...које су лаке на куцкању тастатуре да се коначно стисну и "обрачунају" са нама националистима...
Да видим како то ви радите!
Јаничари!
Па нема вас човече.....Колико чујем Образ вас чека свако мало..и ви само претите иза тастатура..а када треба да се појавите дође специјала...
Ево, овим путем позивам све демократе...које су лаке на куцкању тастатуре да се коначно стисну и "обрачунају" са нама националистима...
Да видим како то ви радите!
Јаничари!
pa sad...to ti je bit civilizacije; sta ima normalan coek da se bakce s...Obrazom"
kad vec placa porez...mislim, treba i panduri da rade svoj posao![]()
Tvoja kriza identiteta je toliko progresivna da je došla do nivoa kada počinješ da se identifikuješ sa jednim cjelokupnim pokretom![]()
Ima ovakvih gluposti i elemenata za krivicno gonjenje jos na smehotresno-tragicnom sajtu tzv. pokreta Obraz, koji ovakvim izjavam dokazuju kako nemaju ni obraza, ni casti, ni postenja.Gomila talibana srBsko-klerikalne provenijencije koji, srecom, jesu i ostace do kraja svog mizernog i bednog postojanja, samo marginalna grupa onih koji ne mogu da smuvaju devojku ili se ostvare u poslu, a najcesce oboje.
Moje pitanje je: zasto drzava jos uvek nije zabranila postojanje ove klerofasisticke organizacije?
Па када прете људи....да ће да бију, шамарају и сл...треба стајати иза претњи..увек лако лапрдати...ех...да је на речима..ми Срби би завршили као прваци света у сваком могућем спорту!
pa sad...kad prijete...mislim, zavisi kako prijete
npr. ja kad prijetim fino kazem; zvacu...pandure![]()
Sve je jako relativno...Setimo se drugog svetskog rata i tzv.futurizmaBravo, goxy.Napali su rezisera filma Plasticni Isus, koji je upravo proveo dvadeset godina u bunkeru jer je izrazito antikomunisticki...kakve dileje, majko moja...
![]()
Онда и зовеш полицију...али када неко прети да ће те бије, онда човек очекује да ће он да се бије..а не 1000 специјалаца које је добио по политичком основу од тадића или дачића!